sluit
vr 1 sep

Start seizoen theater, dans, muziek 2023-2024

Ben je nieuwsgierig naar jonge excellente makers, gevestigde namen die het experiment aangaan en theater waar je echt door geraakt wordt? Grijp dan nu je kans! Op donderdag 21 september gaat ons nieuwe podiumseizoen van start!

Bekijk hier het volledige podiumprogramma 2023-2024

Seizoensopening: theatershow De Match

Op donderdag 21 september a.s. openen we ons podiumseizoen met de interactieve theatershow De Match – Het mooiste uit Kunst en Sport van de twee Nijmegenaren Pieter Roelofs & Marcel Rözer. In deze theatershow gaat Pieter Roelofs, hoofd beeldende kunst bij het Rijksmuseum, samen met sportschrijver/columnist Marcel Rözer op zoek naar overeenkomsten en verschillen tussen de werelden van kunst en sport die beiden even onmisbaar zijn. Dat doen ze aan de hand van verhalen en beelden, waarin langzamerhand duidelijk wordt dat De Match geen wedstrijd is, maar een feest van herkenning.
Lees meer & koop kaarten

LUX Podiumpas: onbeperkt theater, dans & muziek

Een heel seizoen lang onbeperkt theater, dans en muziek? Met de LUX Podiumpas bezoek je een heel seizoen lang zoveel voorstellingen en concerten als je wilt. Kies vrij uit onze podiumvoorstellingen, laat je verrassen door nieuwe makers én ontdek het uiteenlopende aanbod aan theater, dans en muziek.
Lees meer & koop hier de LUX Podiumpas

Korting met de LUX Vriendenpas

Met de LUX Vriendenpas krijg je altijd € 3,00 korting op ons theater-, dans-, en muziekaanbod.
Lees meer & koop hier de LUX Vriendenpas

Strippenkaart voor nieuwe makers

Ontdek de toekomst van theater met de Strippenkaart voor nieuwe makers. Laat je verrassen door het nieuwste werk van piepjonge makers met uitzonderlijk talent, ervaren spelers die hun debuut maken als maker én avontuurlijke makers die voor het eerst in LUX te zien zijn. Je koopt een Strippenkaart voor nieuwe makers voor slechts € 50,00, daarmee kun je 5 voorstellingen uit een lijst van geselecteerde voorstellingen bezoeken.
Lees meer & koop hier de Strippenkaart voor nieuwe makers

Strippenkaart dans

Laat je verrassen door de diversiteit in dans: van urban tot klassiek en van expressief tot explosief. Je koopt een Strippenkaart dans voor slechts € 45,00. Daarmee kun je 3 voorstellingen uit een lijst van geselecteerde dansvoorstellingen bezoeken.
Lees meer & koop hier de Strippenkaart dans