sluit
di 1 mei

Start verkoop Podiumpas 18/19

UPDATE 10 MEI 2018:
De podiumpas is uitverkocht. Het is mogelijk om vanaf 14 mei losse kaarten te kopen voor alle podiumvoorstellingen in LUX.

Onbeperkt genieten van theater, muziek en dans in LUX? Met je LUX Podiumpas bezoek je voor € 175,00 het hele seizoen zoveel spannende, avontuurlijke en actuele podiumvoorstellingen als je zelf wilt.

Vanaf vandaag kun je een LUX Podiumpas aanschaffen. Met deze pas kun je voor € 175,00 zoveel podiumvoorstellingen van seizoen 18/19 bezoeken als je zelf wilt. Per voorstelling kun je één vrijkaart kopen. Dit kan aan het begin van het seizoen, of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende tickets beschikbaar zijn.

Meer informatie en (gewijzigde) voorwaarden van de LUX Podiumpas

START KAARTVERKOOP PODIUMPROGRAMMA 18/19
Op maandag 14 mei start de verkoop van onze podiumvoorstellingen in seizoen 18/19. Komend seizoen kun je bij ons genieten van (muziek)theater, muziek en dans van onder andere Toneelgroep Oostpool, Samir Calixto, Mathilde Santing, Sven Ratzke, Eric Vloeimans, Mugmetdegoudentand, Jack Wouterse en dansfestival Moving Futures. Het is een divers aanbod, waarin oude bekenden, jonge honden, excellente én nieuwe makers hun licht op de werkelijkheid laten schijnen.

Vanaf vandaag kun je het theaterseizoen online bekijken op: lux-nijmegen.nl/podium. Maandag 14 mei gaat de kaartverkoop van start (vanaf 00.00 uur op onze website, de kassa is vanaf 11.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar). Vanaf zaterdag 12 mei zijn de podiumbrochures verkrijgbaar aan onze kassa of in ons café.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden