sluit
do 2 mei

Verras je moeder met een MoederdagFilm- Ontbijt!

Zondag 12 mei is het Moederdag. Dé dag om je moeder in de watten te leggen. Verras je moeder met een MoederdagFilm- Ontbijt! Heerlijk wakker worden onder het genot van een smakelijk, gevarieerd ontbijt, waarbij je aansluitend kunt genieten van een mooie film, zoals Wild Rose; een hartverwarmend muzikaal drama over moeders, dochters, dromen en realiteit.

ONTBIJT
Met het MoederdagFilmOntbijt kun je genieten van onder andere toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus. Er zijn twee rondes waaruit je kan kiezen: ontbijt tussen 09.30 en 10.30 uur, waarbij je kunt kiezen uit de films die tussen 10.30 – 11.00 uur starten. Bij de tweede ronde is het ontbijt tussen 11.00 en 12.00 uur, waarbij je kunt kiezen uit de films die tussen 12.00 – 12.30 uur starten.

FILMS
Onze Moederdagtip is zonder twijfel Wild Rose! In dit hartverwarmende muzikale drama gaat een jonge moeder haar muziekdroom achterna in Nashville, tot groot ongenoegen van haar moeder, die wil dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten. Deze film is hier te bestellen in combinatie met het MoederdagOntbijt.

Naast Wild Rose kun je kiezen uit één van de onderstaande films:

10.30 UUR – Vox Lux
10.30 UUR – Buñuel in the labyrinth of the turtles
10.30 UUR – Le jeu
10.45 UUR – Werk ohne Autor
11.00 UUR – Hotel Mumbai
11.00 UUR – Leto
12.30 UUR – Wild Rose 

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden