sluit
ma 12 nov

Vier kerst in LUX

De dagen worden korter en de sfeerverlichting wordt opgehangen in de straten. Dat betekent maar één ding: de feestdagen komen er aan.

Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Vier dan kerst in LUX. Onze speciale kerstarrangementen bestaan uit een filmbezoek met een uitgebreid ontbijt of een avondvullend viergangendiner op Eerste en Tweede Kerstdag. De kerstfilms die wij hebben geselecteerd zijn: Stan & Ollie en The Favourite.

De kerstarrangementen zijn t/m maandag 17 december te koop via lux-nijmegen.nl/kerst of aan onze kassa.

KERSTFILMONTBIJT € 25,00 p.p. (ontbijt + film)   
Tussen 10.30 uur en 11.00 uur kun je aan tafel voor een speciaal kerstfilmontbijt. Het filmontbijt zoals je dat van ons gewend bent, maar dan in kerstsfeer. Om 12.30 uur kun je nagenieten in de filmzaal met Stan & Ollie en The Favourite. Het ontbijt bestaat uit diverse lekkernijen, waaronder mini-wraps, biologische yoghurt met haver, een gekookt eitje en een sneetje kerststol. Bij het ontbijt komt een glas versgeperste jus d’orange en een van onze theesoorten of koffies.

KERSTFILMDINER € 52,50 p.p. (film + diner excl. drank)
We beginnen de kerst in de filmzaal: The Favourite om 16.00 uur of Stan & Ollie om 16.15 uur. Na de film geniet je van een heerlijk viergangendiner:

  • Gemarineerde lende van dry aged Black Angusrund met kruidenmayonaise, bloemkool-couscous, crème van geitenkaas met raz el-hanoutspecerijen, peppadew en croutons. (*)
  • Paddenstoelencarpaccio met feta, truffelmayonaise, oerbiet, postelein en radijs. (*)
  • Zeeduivelstaart met mosselen op spinazie, romanesco en aardappelmousseline, geserveerd met rode wijnsaus. (*)
  • Sabayon van prosecco, met gemarineerde ananas, vanille-ijs en een kletskop.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden