sluit
ma 24 jun

Borrelen met singer-songwriters tijdens Vierdaagsefeesten

Ons programma tijdens de Vierdaagsefeesten is bekend! Nieuw dit jaar is het dagelijkse singer-songwriter uurtje aan het begin van de avond.

We hebben de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve – The Voice-deelnemer én wereldrecordhouder Songs Schrijven – gevraagd om samen met collega-singer-songwriters de sterren van de hemel te zingen. Met zowel vrolijke uptempo liedjes als ontroerende ballads is er voor ieder wat wils. Zo is er op zaterdag 13 juli fijne Zweedse folkmuziek van Second Aid kit, op zondag Nederlandse teksten van Raoul Michel, op maandag een krachtige bluesy stem van Loes Swinkels, op dinsdag de singer-songwriter Rogier Pelgrim en op woensdag de eigenwijze poëtische pop van Iris Penning. Donderdag sluit Collin Hoeve zelf het programma af.

Na het singer-songwriter uurtje van Collin Hoeve & Friends staan er vanaf 20.30 uur dagelijks verschillende bands op het buitenpodium, waaronder Juneville, Einfach Kurt, Saffron Sun, The Jig, De Raad van Toezicht en Saxotones Groove Mission ft. Simone Roerade. Behalve livemuziek zijn er speciaalbiertjes, hapjes van Café LUX, de Pizzabakkers en Black&Blue. Iedere middag wordt het plein omgetoverd tot kidsplein en is er van alles voor de kinderen te ontdekken.

Bekijk hier het volledige programma of blijf op de hoogte via het Facebookevenement.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden