sluit
vr 19 aug

Vintage Braziliaanse vinyl met Palo Santo Discos

Op vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus zal Palo Santo Discos LUX Open Air afsluitend met een knallende afterparty in cafe LUX. De toegang is gratis. De set begint na de film. Laat je verleiden door de zachte tonen van Latin Groovers en meeslepen door Braziliaanse floorfillers.  

Beter dan dit hadden we het niet kunnen treffen. Hij is de man van vintage Braziliaanse klanken en vergeten en fascinerende artiesten uit alle continenten onder de zon. 𝐏𝐚𝐥𝐨 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐨 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐨𝐬 verzamelt (vintage) vinyl en kent alles wat funky, opwindend en obscuur is uit de landen rond de evenaar.

LUX Open Air

De laatste week van augustus sluiten we samen de zomer af met onze buitenbioscoop LUX Open Air. Vijf avonden film kijken op ons terras op het Mariënburgplein. Dit jaar reizen we naar het land van de caipirinha en capoeira: Brazilië.

Ons cadeautje aan de stad: samen de zomer afsluiten en ons klaarmaken voor een nieuw seizoen, daar staan onze open air vertoningen voor. Dit jaar focussen we ons niet op een specifieke regisseur, maar op een land: Brazilië. Bruisende steden, favela’s, parelwitte stranden, de Copacabana, opzwepende samba en natuurlijk de Amazone. Brazilië is het paradijs op aarde. En het paradijs staat onder druk. Tijdens LUX Open Air zie je de rauwe realiteit van dit prachtige land en ervaar je dat hoop en liefde nog altijd het verschil maken.

Vanaf dinsdag 23 t/m zaterdag 27 augustus is er iedere avond vanaf 21.15 uur een nieuwe film te zien op het Mariënburgplein. Dit jaar keren we terug naar van ouds en is LUX Open Air helemaal gratis te bezoeken. Wil je zeker zijn van een plek? Neem gerust je eigen stoel, zitzak of krukje mee!

 

 

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?