sluit
di 28 mei

Voorverkoop Filmkring 19/20 van start!

Het is weer mogelijk om passe-partouts te kopen voor de Filmkring! De Filmkring start in september, met op dinsdag en donderdag een vertoning.

DE FILMKRING
Geniet je ook zo van premières, maar wil je net een beetje extra? Kom dan naar de Filmkring. Filmdocent Mark Meuldijk selecteert de leukste, verrassendste of meest inspirerende premières, en geeft voorafgaand aan de film een korte inleiding. Precies genoeg om met nét wat meer aandacht te kijken. En tegen inlevering van het toegangskaartje ontvang je een kopje koffie of thee met iets LUX-lekkers. De films vormen een doorsnee van ons programma. Het kunnen ontroerende, spraakmakende, prikkelende en dwarse titels zijn. Diversiteit is gewaarborgd. Je kunt in ieder geval rekenen op enkele hits van de filmfestivals van Cannes, Toronto en Venetië. De definitieve titels maken we via onze website bekend.

PASSE-PARTOUT
Je kunt ervoor kiezen om de Filmkring ofwel op de donderdag, ofwel op de dinsdag te volgen. De aftrap is donderdag 5 september 2019, de laatste voorstelling is op dinsdag 21 april 2020. Aanvang is om 12.00 uur, meestal in zaal 1. Je kunt kiezen tussen twee varianten: een tweewekelijks of vierwekelijks abonnement. Download het Bestelformulier Filmkring 2019-2020, vul deze in en neem mee naar de kassa om je passe-partout aan te schaffen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden