sluit
di 11 apr

Word jurylid op het Venice Film Festival!

Houd jij van film en houd je ervan om je liefde voor film te delen met anderen? Heb je altijd al eens aanwezig willen zijn op het Venice Film Festival en ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Is je antwoord op al deze vragen ja? Dan is dit wat voor jou!

28 Times Cinema nodigt 28 jonge filmliefhebbers uit Europa (1 per land) uit om aanwezig te zijn op het Venice Film Festival 2017 als juryleden van de Venice Day’s selectie. Als jij de gelukkige bent krijg je een retour vlucht naar Venetië, accommodatie en toegang tot alle vertoningen op het festival. Wat vast belangrijk is om te weten is dat je in Venetië aanwezig moet kunnen zijn van 28 augustus tot 10 september.

Wat moet je doen als je interesse hebt?

Stuur een mail naar film@lux-nijmegen.nl om te laten weten dat je interesse hebt. Wij sturen je dan verdere informatie over het aanmeldingsproces, inclusief het formulier dat je hiervoor moet invullen. Je zult ook een ‘video-selfie’ moeten maken van 45 seconden, waarin je kort vertelt wie je bent, waar je vandaan komt en waarin je praat over een film die je onlangs hebt gezien (uiteraard allemaal in het Engels). Houd er rekening mee dat uit alle definitieve aanmeldingen die we ontvangen, wij er drie kiezen en enkel deze drie worden doorgestuurd naar 28 Times Cinema.

De deadline voor aanmelding is woensdag 26 april aanstaande.      

 

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden