sluit
ma 4 jul

Zomeractie: in juli voor slechts € 7,50 naar de film!

Vanaf donderdag 7 juli kun je genieten van ons reguliere filmprogramma voor slechts € 7,50 per ticket! Met onze zomerkorting krijg je t/m zondag 31 juli 25% korting op ons filmaanbod. Perfect om tijdens de tropische zomerdagen even af te koelen in een donkere filmzaal.

De zomer is begonnen! Om dit samen te vieren geven we vanaf donderdag 7 juli 25% zomerkorting op ons reguliere filmprogramma. Zo bezoek je een film voor slechts €7,50 per ticket! Wissel de tropische dagen op het strand of het terras af voor een koele avond in een donkere bioscoopzaal. Met elke week een bomvol nieuw programma kun je de hele maand juli bij ons terecht voor een spraakmakende, lachwekkende film of documentaire. Bekijk hier ons filmprogramma.

Actievoorwaarden zomeractie

De zomerkorting gaat in op donderdag 7 juli, is geldig in de maand juli 2022 en is alleen geldig voor de reguliere films (exclusief toeslagen).
De korting geldt niet voor filmspecials en onze andere programma’s en is niet in combinatie te gebruiken met andere acties zoals de LUX Vriendenpas, juniortarief of de studentenkorting.
Eerder gekochte kaarten kunnen niet worden ingeruild voor de nieuwe kortingsprijs.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?