sluit
wo 27 jul

Zomeractie: ook in augustus voor € 7,50 naar de film

Wegens succes verlengd! Ook in augustus kun je genieten van de mooiste films in onze zaal voor slechts € 7,50 per filmkaartje! Met onze zomerkorting krijg je t/m woensdag 31 augustus 25% korting op ons filmaanbod. Perfect om tijdens de tropische zomerdagen even af te koelen in een donkere filmzaal.

De hele maand juli kon je genieten van 25% korting op ons filmaanbod, wegens succes verlengen we de zomeractie tot eind augustus! Zo bezoek je de hele maand augustus de mooiste films voor slechts € 7,50 per ticket. Wissel de laatste weken van de zomervakantie de stranddagen in voor een koele filmzaal met een spraakmakende, lachwekkende film of indrukwekkende documentaire.

Bekijk hier ons filmprogramma

Actievoorwaarden zomeractie

De zomerkorting is geldig t/m woensdag 31 augustus 2022 en is alleen geldig voor de reguliere films (exclusief toeslagen). De korting geldt niet voor filmspecials en onze andere programma’s en is niet in combinatie te gebruiken met andere acties zoals de LUX Vriendenpas, het juniortarief of de studentenkorting. Eerder gekochte kaarten kunnen niet worden ingeruild voor de nieuwe kortingsprijs.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?