sluit

Plan je bezoek

Op deze pagina vind je alle bezoekersinformatie voor het plannen van je filmmiddag of je avondje uit. Tot snel!

TOT EN MET DINSDAG 28 APRIL GESLOTEN – Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is LUX t/m dinsdag 28 april gesloten. Alle films, podiumvoorstellingen, debatten, festivals en verhuringen in deze periode worden geannuleerd en waar mogelijk wordt naar vervangende data gezocht. Ook is ons café-restaurant gesloten. Lees hier de laatste updates

CONTACT
Kassa LUX is telefonisch bereikbaar op onderstaande openingstijden via 024 38 16 859. Je kunt ons ook je vragen stellen per mail. Let wel: het is niet mogelijk per mail te reserveren.

Café LUX is telefonisch bereikbaar op onderstaande openingstijden via 024 38 16 844.

UITSLUITEND PER E-MAIL BEREIKBAAR – In verband met alle maatregelen rondom het Coronavirus, zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. De komende weken gaan we per voorstelling bekijken of verplaatsing mogelijk is, je ontvangt hierover persoonlijk bericht. Als het niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijg je vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling. Het kan gezien de huidige omstandigheden wat langer duren dan je van ons gewend bent. Heb je een andere vraag? Neem dan per mail contact op via [email protected].

OPENINGSTIJDEN KASSA LUX
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 22.15 uur
Zondag: 09.30 – 22.15 uur

In verband met veiligheid is het vanaf 1 april 2017 alleen nog mogelijk met je pinpas te betalen bij de kassa. In het café kan wel met contant geld afgerekend worden.

OPENINGSTIJDEN CAFÉ LUX
Zondag t/m donderdag: 09.00 – 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 09.00 – 02.00 uur

Pinnen, heel graag! In verband met onze veiligheid kan vanaf 1 juni 2019 alleen nog aan de bar met contant geld betaald worden.

BEREIKBAARHEID LUX
Mariënburg 38 – 39
6511 PS Nijmegen

Rondom LUX vind je ruim voldoende parkeergelegenheid.
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

  • Parkeergarage Mariënburg (P5) (Let op: Parkeergarage Mariënburg is van maandag 9 maart t/m woensdag 18 maart 2020 gesloten in verband met werkzaamheden.)
  • Parkeergarage Kelfkensbos (P3)
  • Parkeergarage Eiermarkt (P6)

In de parkeergarages in het centrum geldt van 18.00 tot 08.00 uur een goedkoop tarief van € 0,50 per uur. Parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers en gehandicapten vind je naast en tegenover copyshop Van Mameren in Klein Mariënburg.

LUX is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis makkelijk en snel via 9292 of met de planner van NS.

TOEGANKELIJKHEID
LUX is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Op locatie is een lift aanwezig, waardoor alle filmzalen bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers en minder validen. Daarnaast is er uiteraard een rolstoeltoegankelijke toilet aanwezig.

Voor alle filmzalen geldt dat de rolstoelplekken ingericht moeten worden. Daarom vragen wij je deze plekken van te voren telefonisch te reserveren via 024 38 16 859.

Onze Theaterzaal (LUX 7) heeft geen specifieke rolstoelplaatsen. Rolstoelen worden altijd bij de voorste rij geplaatst. Voor voorstellingen in deze zaal is het dus wel mogelijk online een kaartje te kopen. We vragen je nog wel om na aankoop telefonisch door te geven dat je als rolstoelgebruiker aanwezig zult zijn, zodat ons team op de desbetreffende avond op de hoogte is van je bezoek. Ook dit kan via 024 38 16 859.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden