sluit

Plan je bezoek

Op deze pagina vind je alle bezoekersinformatie voor het plannen van je filmmiddag of je avondje uit. Tot snel!

TOT MAANDAG 1 JUNI GESLOTEN – In de persconferentie van woensdag 6 mei jl. is bekend gemaakt dat de bioscopen en filmtheaters vanaf maandag 1 juni weer open mogen. Maandag 1 juni starten we met onze reguliere filmvertoningen (max. 30 personen per zaal). Ook zal ons café-restaurant en terras open gaan. Lees hier de laatste updates

CONTACT

UITSLUITEND PER E-MAIL BEREIKBAAR – In verband met alle maatregelen rondom het Coronavirus, zijn wij tot maandag 1 juni niet telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag? Neem dan per mail contact op via [email protected]. Een reactie kan gezien de huidige omstandigheden wat langer duren dan je van ons gewend bent.

Kassa LUX is vanaf maandag 1 juni telefonisch bereikbaar op onderstaande openingstijden via 024 38 16 859. Je kunt ons ook je vragen stellen per mail. Let wel: het is niet mogelijk per mail te reserveren.

Café LUX is vanaf maandag 1 juni telefonisch bereikbaar op onderstaande openingstijden via 024 38 16 844. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren.

OPENINGSTIJDEN KASSA LUX

Openingstijden v.a. maandag 1 juni:
Dagelijks: 14.00 – 20.00 uur

In verband met veiligheid is het vanaf 1 april 2017 alleen nog mogelijk met je pinpas te betalen bij de kassa. In het café kan wel met contant geld afgerekend worden.

OPENINGSTIJDEN CAFÉ LUX

Openingstijden Café LUX v.a. maandag 1 juni:
Maandag 1 juni: 12.00 – 01.00 uur
Dinsdag 2 t/m donderdag 4 juni: 9.00 – 01.00 uur
vrijdag 5 en zaterdag 6 juni: 09.00 – 02.00 uur

v.a. zondag 7 juni:
Zondag t/m donderdag: 09.00 – 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 09.00 – 02.00 uur

We serveren vanaf maandag 1 juni ons volledige drankassortiment en een borrelkaart met koude gerechten. In verband met alle voorzorgsmaatregelen is onze keuken v.a. maandag 1 juni nog tijdelijk gesloten.

Pinnen, heel graag! In verband met onze veiligheid kan vanaf 1 juni 2019 alleen nog aan de bar met contant geld betaald worden.

BEREIKBAARHEID LUX

Mariënburg 38 – 39
6511 PS Nijmegen

Rondom LUX vind je ruim voldoende parkeergelegenheid.
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

In de parkeergarages in het centrum geldt van 18.00 tot 08.00 uur een goedkoop tarief van € 0,50 per uur. Parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers en gehandicapten vind je naast en tegenover copyshop Van Mameren in Klein Mariënburg.

LUX is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis makkelijk en snel via 9292 of met de planner van NS. In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus, adviseren we je zo min mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

TOEGANKELIJKHEID

LUX is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Op locatie is een lift aanwezig, waardoor alle filmzalen bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers en minder validen. Daarnaast is er uiteraard een rolstoeltoegankelijke toilet aanwezig.

Voor alle filmzalen geldt dat de rolstoelplekken ingericht moeten worden. Daarom vragen wij je deze plekken van te voren telefonisch te reserveren via 024 38 16 859.

Onze Theaterzaal (LUX 7) heeft geen specifieke rolstoelplaatsen. Rolstoelen worden altijd bij de voorste rij geplaatst. Voor voorstellingen in deze zaal is het dus wel mogelijk online een kaartje te kopen. We vragen je nog wel om na aankoop telefonisch door te geven dat je als rolstoelgebruiker aanwezig zult zijn, zodat ons team op de desbetreffende avond op de hoogte is van je bezoek. Ook dit kan via 024 38 16 859.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden