sluit

Plan je bezoek

Op deze pagina vind je alle bezoekersinformatie voor het plannen van je filmmiddag of je avondje uit. Tot snel!

CONTACT

Kassa LUX is op onderstaande openingstijden telefonisch bereikbaar via 024 38 16 859. Heb je een vraag? Je kunt ook per mail contact opnemen via [email protected]. Let wel: het is niet mogelijk per mail te reserveren.

Café LUX is tijdens onderstaande openingstijden telefonisch bereikbaar via 024 38 16 844.

OPENINGSTIJDEN KASSA LUX

Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 22.00 uur
Zondag: 9.30 – 22.00 uur

In verband met veiligheid is het vanaf 1 april 2017 alleen nog mogelijk met je pinpas te betalen bij de kassa. In het café kan wel met contant geld afgerekend worden.

OPENINGSTIJDEN CAFÉ LUX*

Zondag t/m donderdag: 09.00 – 22.00 uur*
vrijdag en zaterdag: 09.00 – 22.00 uur*

*UPDATE WO 14 OKT – Ons café-restaurant en terras sluit woensdag 14 oktober 22.00 uur tot nader bericht van de overheid. Volgens landelijke richtlijnen is ook niet mogelijk om een drankjes te verkopen om mee de zaal in te nemen. Gelukkig blijft ons culturele programma wel voor publiek toegankelijk! Lees hier de laatste updates

Pinnen, heel graag! In verband met onze veiligheid kan vanaf 1 juni 2019 alleen nog aan de bar met contant geld betaald worden.

BEREIKBAARHEID LUX

Mariënburg 38 – 39
6511 PS Nijmegen

Rondom LUX vind je ruim voldoende parkeergelegenheid.
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

In de parkeergarages in het centrum geldt van 18.00 tot 08.00 uur een goedkoop tarief van € 0,50 per uur. Parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers en gehandicapten vind je naast en tegenover copyshop Van Mameren in Klein Mariënburg.

LUX is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis makkelijk en snel via 9292 of met de planner van NS. In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus, adviseren we je zo min mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

TOEGANKELIJKHEID

LUX is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Op locatie is een lift aanwezig, waardoor alle filmzalen bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers en minder validen. Daarnaast is er uiteraard een rolstoeltoegankelijke toilet aanwezig.

Voor alle filmzalen geldt dat de rolstoelplekken ingericht moeten worden. Daarom vragen wij je deze plekken van te voren telefonisch te reserveren via 024 38 16 859.

Onze Theaterzaal (LUX 7) heeft geen specifieke rolstoelplaatsen. Rolstoelen worden altijd bij de voorste rij geplaatst. Voor voorstellingen in deze zaal is het dus wel mogelijk online een kaartje te kopen. We vragen je nog wel om na aankoop telefonisch door te geven dat je als rolstoelgebruiker aanwezig zult zijn, zodat ons team op de desbetreffende avond op de hoogte is van je bezoek. Ook dit kan via 024 38 16 859.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden