sluit

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een cadeau? Met onze cadeaubon geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, herkenning, discussie, verdieping of humor cadeau. Een naar eigen wens in te vullen avondje uit, voor ieder gewenst bedrag vanaf € 5,00 of een filmarrangement. De cadeaubonnen zijn te koop aan onze kassa, en kunnen via onze website of aan de kassa worden verzilverd.

VOOR IEDER WAT WILS!
Als bedankje, voor een verjaardag of gewoon zomaar; met onze cadeaubonnen zit je altijd goed. Wij hebben cadeaubonnen vanaf € 5,00, te combineren tot een ieder gewenst bedrag (max. € 150,00). Voor een écht dagje uit kun je ook kiezen voor een filmarrangement-cadeaubon: hierbij heb je de keuze uit het FilmDiner (twee- of drie-gangen) en het FilmOntbijt-arrangement. De bonnen zijn te koop aan Kassa LUX.

Welke cadeaubonnen zijn er te koop?
Wij verkopen 4 verschillende cadeaubonnen*:
–  Cadeaubon vanaf € 5,00 tot een ieder gewenst bedrag met een maximum van € 150,00, naar wens in te vullen voor ons programma film, podium, debat en Café LUX.
Cadeaubon FilmDiner 2-gangen: een tweegangendiner in Café LUX (voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht van de kaart naar keuze) en een film naar keuze. € 29,50 (incl. film, excl. drank), geldig op zondag t/m donderdag.
– Cadeaubon FilmDiner 3-gangen: een driegangendiner in Café LUX (voor-, hoofd-, en nagerecht van de kaart naar keuze) en een film naar keuze. € 36,50 (incl. film, excl. drank), geldig op zondag t/m donderdag.
– Cadeaubon FilmOntbijt: een uitgebreid ontbijt in Café LUX (incl. een kopje koffie of thee en een glaasje jus) en een film naar keuze. € 19,00, geldig op zondag.

* LUX Cadeaubonnen zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Wil je je cadeaubon koppelen aan je LUX-account?
Ga naar lux-nijmegen.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘Cadeaukaarten’ en vul het kaartnummer (zie achterzijde cadeaubon) in.

Wil je de cadeaubon online verzilveren?
Koppel de cadeaubon aan je LUX-account (zie hierboven). Selecteer het programma dat je wilt bezoeken + het aantal kaarten; klik op verder. Selecteer bij betaalwijze ‘LUX Cadeaubon’.

De cadeaubon kan via onze website of aan de kassa worden verzilverd. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. De papieren cadeaubonnen kunnen tot 31-12-2022 worden ingeleverd, daarna komen ze te vervallen.

Voor bon-aankopen van 20 stuks of meer kun je contact opnemen met de afdeling Sales. Mail of bel naar 024 38 16 839.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?