sluit

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een cadeau? Met onze cadeaubon geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, herkenning, discussie, verdieping of humor cadeau. Een naar eigen wens in te vullen avondje uit, voor ieder gewenst bedrag vanaf € 5,00.

De cadeaubonnen zijn te koop aan onze kassa, en kunnen via onze website, aan de kassa of in ons café worden verzilverd.

VOOR IEDER WAT WILS!
Als bedankje, voor een verjaardag of gewoon zomaar; met onze cadeaubonnen zit je altijd goed. Wij hebben cadeaubonnen vanaf € 5,00, te combineren tot een ieder gewenst bedrag (max. € 150,00). De bonnen zijn te koop aan Kassa LUX.

* LUX Cadeaubonnen zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Wil je je cadeaubon koppelen aan je LUX-account?
Ga naar lux-nijmegen.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘Cadeaukaarten’ en vul het kaartnummer (zie achterzijde cadeaubon) in.

Wil je de cadeaubon online verzilveren?
Koppel de cadeaubon aan je LUX-account (zie hierboven). Selecteer het programma dat je wilt bezoeken + het aantal kaarten; klik op verder. Selecteer bij betaalwijze ‘LUX Cadeaubon’.

De cadeaubon kan via onze website of aan de kassa worden verzilverd. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. De papieren cadeaubonnen kunnen tot 31-12-2022 worden ingeleverd, daarna komen ze te vervallen.

De film&food-cadeaubonnen zijn niet meer in verkoop. Heb je nog een film&food-cadeaubon in je bezit? Dan kun je de cadeaubon natuurlijk wel nog in ons café verzilveren. Bij een pasta&film-cadeaubon mag je  één van de dinergerechten van de kaart kiezen.

Voor bon-aankopen van 20 stuks of meer kun je contact opnemen met de afdeling Sales. Mail of bel naar 024 38 16 839.

LUX Cadeaubon zakelijk
In deze tijd is het nóg belangrijker om mensen te laten weten dat ze worden gewaardeerd. Verras iemand met een welverdiend avondje uit met de LUX Cadeaubon. Bijvoorbeeld om je medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en harde werken van de afgelopen maanden. Je relaties, klanten en/of leveranciers voor het behouden van hun vertrouwen in je bedrijf. Of gewoon, zomaar. Omdat het leuk is om iemand te verrassen.

Met het kopen van een LUX Cadeaubon draag je bovendien bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

De LUX Cadeaubon is voor al onze programma’s en in Café LUX te gebruiken. Het minimale bedrag is € 5,00 per bon en betalen op factuur is mogelijk voor bedrijven. Interesse of meer informatie: [email protected].

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?