sluit

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een cadeau? Met de LUX Cadeaubon geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, herkenning, discussie, verdieping of humor cadeau. Een naar eigen wens in te vullen avondje uit, voor ieder gewenst bedrag vanaf € 5,00.

Als bedankje, voor een verjaardag of gewoon zomaar; met onze cadeaubonnen zit je altijd goed. Wij hebben cadeaubonnen vanaf € 5,00, te combineren tot een ieder gewenst bedrag (max. € 150,00). De cadeaubonnen zijn te koop aan onze kassa en hieronder online, en kunnen via onze website, aan de kassa of in ons café worden verzilverd.

 • Koop je digitale cadeaubon hier online (of koop een fysieke cadeaubon aan de kassa)
  Je kunt kiezen uit de volgende varianten: € 10, € 20, €25 en € 50 (of een combinatie van deze bedragen).
 • Wil je je LUX Cadeaubon koppelen aan je LUX-account?
  Ga naar lux-nijmegen.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘Cadeaubonnen’ en vul het kaartnummer (zie achterzijde cadeaubon) in.
 • Wil je de LUX Cadeaubon online verzilveren?
  Koppel de cadeaubon aan je LUX-account (zie hierboven). Selecteer het programma dat je wilt bezoeken + het aantal kaarten; klik op verder. Selecteer bij betaalwijze ‘LUX Cadeaubon’.
 • Hoe lang zijn de LUX Cadeaubonnen geldig?
  De LUX Cadeaubonnen zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. De papieren cadeaubonnen kunnen tot 31-12-2022 worden ingeleverd, daarna komen ze te vervallen. De film&food-cadeaubonnen zijn niet meer in verkoop. Heb je een film en food bon in je bezit? Deze is in te wisselen bij de kassa van LUX voor een digitale LUX cadeaubon t.w.v. de bon die je hebt. De Film en Food bon is helaas niet meer geldig. De bon die je ervoor in de plaats krijgt is zowel geldig voor film en horeca en kan vrij besteed worden.
 • Wil je 20 LUX Cadeaubonnen of meer kopen?
  Dan kun je contact opnemen met de afdeling Sales. Mail of bel naar 024 38 16 839.

LUX Cadeaubon zakelijk

 • Verras iemand met een welverdiend avondje uit met de LUX Cadeaubon. Bijvoorbeeld om je medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en harde werken van de afgelopen maanden. Of je relaties, klanten en/of leveranciers voor het behouden van hun vertrouwen in je bedrijf. Of gewoon, zomaar. Omdat het leuk is om iemand te verrassen!
 • Met het kopen van een LUX Cadeaubon draag je bovendien bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.
 • De LUX Cadeaubon is voor al onze programma’s en in Café LUX te gebruiken. Het minimale bedrag is € 5,00 per Cadeaubon en betalen op factuur is mogelijk voor bedrijven. Interesse of meer informatie: [email protected].

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?