sluit

Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een cadeau? Met de LUX Cadeaukaart geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, herkenning, discussie, verdieping of humor cadeau. Een naar eigen wens in te vullen avondje uit, voor ieder gewenst bedrag vanaf € 5,00.

Als bedankje, voor een verjaardag of gewoon zomaar; met onze cadeaubonnen zit je altijd goed. Wij hebben cadeaubonnen vanaf € 5,00, te combineren tot een ieder gewenst bedrag (max. € 150,00).

De cadeaubonnen zijn te koop aan onze kassa, en kunnen via onze website, aan de kassa of in ons café worden verzilverd.

Wil je je LUX Cadeaukaart koppelen aan je LUX-account?
Ga naar lux-nijmegen.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘Cadeaukaarten’ en vul het kaartnummer (zie achterzijde cadeaubon) in.

Wil je de LUX Cadeaubon online verzilveren?
Koppel de cadeaubon aan je LUX-account (zie hierboven). Selecteer het programma dat je wilt bezoeken + het aantal kaarten; klik op verder. Selecteer bij betaalwijze ‘LUX Cadeaubon’.

Hoe lang zijn de LUX Cadeaukaarten geldig?
De LUX Cadeaukaarten zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. De papieren cadeaubonnen kunnen tot 31-12-2022 worden ingeleverd, daarna komen ze te vervallen. De film&food-cadeaubonnen zijn niet meer in verkoop. Heb je nog een film&food-cadeaubon in je bezit? Dan kun je de cadeaubon natuurlijk wel nog in ons café verzilveren. Bij een pasta&film-cadeaubon mag je  één van de dinergerechten van de kaart kiezen.

Wil je 20 LUX Cadeaubonnen of meer kopen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling Sales. Mail of bel naar 024 38 16 839.

LUX Cadeaukaart zakelijk

In deze tijd is het nóg belangrijker om mensen te laten weten dat ze worden gewaardeerd. Verras iemand met een welverdiend avondje uit met de LUX Cadeaukaart. Bijvoorbeeld om je medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en harde werken van de afgelopen maanden. Je relaties, klanten en/of leveranciers voor het behouden van hun vertrouwen in je bedrijf. Of gewoon, zomaar. Omdat het leuk is om iemand te verrassen.

Met het kopen van een LUX Cadeaukaart draag je bovendien bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

De LUX Cadeaukaart is voor al onze programma’s en in Café LUX te gebruiken. Het minimale bedrag is € 5,00 per Cadeaukaart en betalen op factuur is mogelijk voor bedrijven. Interesse of meer informatie: [email protected].

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?