sluit

Kaartverkoop

Kaartverkoop voor onze programma’s gaat eenvoudig en snel via onze website. Kaarten zijn ook bij Kassa LUX te koop. Onze kassamedewerkers helpen je graag.

LUX is een premièretheater en dat betekent dat we wekelijks ons programma vernieuwen. Dit gebeurt op maandag. De gegevens staan op maandagavond in het LUX-kassasysteem en op de website. Vanaf dat moment is het mogelijk om voor de nieuwe weekprogrammering online kaarten te kopen, telefonisch te reserveren of om bij Kassa LUX een aankoop of reservering te doen.

UITSLUITEND PINNEN AAN ONZE KASSA
In verband met veiligheid is het sinds april 2017 alleen nog mogelijk met je pinpas te betalen bij de kassa. In café LUX kan wel met contant geld afgerekend worden.

RESERVEREN
Telefonisch reserveren kan tijdens de openingstijden van de kassa via 024 38 16 859. Reserveren is alleen mogelijk voor het filmprogramma; voor het debatprogramma en het podiumprogramma is alleen (online) verkoop mogelijk. Let wel, alle gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur van tevoren afgehaald te worden. Alle zalen werken met vaste zitplaatsen.

FILMPRIJZEN
Regulier € 10,00
LUX Vriend € 7,00
Student/CJP € 7,00
Kind tot 12 jaar € 6,00

Bij 3D-films geldt een toeslag van € 1,50
Bij films langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 1,50
Reserveringskosten € 1,00 per transactie

Let op: eventuele toeslagen (3D/extra lange film) gelden ook bij de LUX-arrangementen (FilmOntbijt, Pasta & Film, en FilmDiner).

De premièrekorting en korting met bibliotheek- en Lindenbergpas komen te vervallen.

“SEE ALL YOU CAN SEE” MET CINEVILLE IN LUX
Met de Cinevillepas kun je onbeperkt films bezoeken. Onbeperkt naar de film voor € 21,00 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50. De Cinevillepas is alleen online te bestellen via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is de pas per maand opzegbaar.

KORTINGEN PODIUMVOORSTELLINGEN
LUX Vriend** € 3,00
Studenten/CJP-pashouders betalen standaard* € 10,50

LUX PODIUMPAS
Onbeperkt genieten van theater, muziek en dans in LUX? Met de LUX Podiumpas bezoek je het hele seizoen zoveel spannende, avontuurlijke en actuele podiumvoorstellingen als je zelf wilt. Duik een keer spontaan de theaterzaal in, en kies vrij uit alle voorstellingen en concerten. De pas is persoonsgebonden. Met de pas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling bestellen. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s. Je tickets aangeschaft via het podiumabonnement zijn alleen geldig i.c.m. vertoon van de LUX Podiumpas. Na aanschaf van de pas kan deze niet geretourneerd worden. Lees hier meer over de Podiumpas.

KORTINGEN DEBATPROGRAMMA’S
LUX Vriend** € 3,00
Student/CJP* € 2,50

* Kortingen op vertoon van een geldig studenten-/CJP-pas/collegekaart (indien er geen geldigheidsdatum op je collegekaart staat, een geldige registratie) of legitimatiebewijs.
** Als LUX Vriend krijg je € 3,00 (per 1 januari 2019) korting op films en op theater-, dans-, muziekvoorstellingen en debatten geprogrammeerd door LUX. Lees hier meer
***
Voordeel met je bibliotheekpas. Alleen geldig bij boekverfilmingen op vertoon van een geldige bibliotheekpas.

VRAGEN?
Heb je vragen over het online aankopen van tickets? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen-pagina.

Wees op tijd! De aanvangstijd van de voorstellingen vind je op je plaatsbewijs en op de website van LUX. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij je helaas niet meer toelaten. Restitutie van entree is dan niet mogelijk.

Voor alle filmzalen geldt dat de rolstoelplekken ingericht moeten worden. Hierdoor kunnen deze plaatsen alleen telefonisch gereserveerd worden. Dan kan eenvoudig tijdens de openingstijden van Kassa LUX via 024 38 16 859. Theaterzaal LUX7 (locatie Mariënburg) heeft geen specifieke rolstoelplaatsen. Rolstoelen worden altijd bij de voorste rij geplaatst. Voor voorstellingen in deze zaal is het dus wel mogelijk online een kaartje te kopen. We vragen je nog wel om na aankoop telefonisch door te geven dat je als rolstoelgebruiker aanwezig zult zijn, zodat ons team op de desbetreffende avond op de hoogte is van je bezoek. Ook dit kan via 024 38 16 859.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden