sluit

Kaartverkoop

Kaartverkoop voor onze programma’s gaat eenvoudig en snel via onze website. Kaarten zijn ook bij Kassa LUX te koop. Onze kassamedewerkers helpen je graag.

In verband met veiligheid is het vanaf zaterdag 1 april 2017 alleen nog mogelijk met je pinpas te betalen bij de kassa. In café LUX kan wel met contant geld afgerekend worden.

LUX is een premièretheater en dat betekent dat we wekelijks ons programma vernieuwen. Dit gebeurt op maandag. De gegevens staan op maandagavond in het LUX-kassasysteem en op de website. Vanaf dat moment is het mogelijk om voor de nieuwe weekprogrammering online kaarten te kopen, telefonisch te reserveren of om bij Kassa LUX een aankoop of reservering te doen.

RESERVEREN
Telefonisch reserveren kan tijdens de openingstijden van de kassa via 024 38 16 859. Reserveren is alleen mogelijk voor het filmprogramma; voor het debatprogramma en het podiumprogramma is alleen (online) verkoop mogelijk. Let wel, alle gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur van tevoren afgehaald te worden. Alle zalen werken met vaste zitplaatsen.

FILMPRIJZEN
Regulier                            € 9,50
Premièrekortingsprijs      € 5,50
LUX Vriend                        € 7,00
Student/CJP                     € 6,50
Kind tot 12 jaar                € 7,00
Bibliotheekpas                 € 7,00 (alleen geldig bij boekverfilmingen)
Amongst Friends              € 7,00

TOESLAGEN
Bij 3D-films geldt een toeslag van € 1,00
Bij films langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 1,00
Reserveringskosten € 0,50 per transactie

Let op: eventuele toeslagen (3D/extra lange film) gelden ook bij de LUX-arrangementen (FilmOntbijt, Pasta & Film, en FilmDiner).

Heb je vragen over het online aankopen van tickets? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen pagina.

LUX VRIENDEN
Draag je LUX een warm hart toe? Word dan Vriend van LUX. Als Vriend maak je onze programmering mede mogelijk en ga je met korting naar film-, theater- en dansvoorstellingen, concerten, debatten en festivals.

SEE ALL YOU CAN SEE MET CINEVILLE IN LUX
Met de Cinevillepas kun je onbeperkt films bezoeken. Voor maar € 19,95 per maand krijg je gratis toegang tot al onze films, voorpremières en sneak previews. Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is ‘ie per maand opzegbaar.

De Cinevillepas is alleen online te bestellen via de website van Cineville. Op deze website vind je ook meer informatie over de Cinevillepas.

KORTINGEN PODIUMVOORSTELLINGEN
LUX Vriend**     € 2,50
Studenten/CJP-pashouders betalen standaard*     € 10,00

LUX PODIUMPAS
Onbeperkt genieten van theater, muziek en dans in LUX? Met je LUX Podiumpas bezoek je  het hele seizoen zoveel spannende, avontuurlijke en actuele podiumvoorstellingen als je zelf wilt. Duik een keer spontaan de theaterzaal in, en kies vrij uit alle voorstellingen en concerten.

Korting bij de Lindenberg
Wist je dat je met je LUX Podiumpas ook korting krijgt op de podiumvoorstellingen bij de Lindenberg? Met je podiumpas krijg je € 2,00 korting.

Voorwaarden
De pas is persoonsgebonden en te koop aan de kassa. Met de pas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling bestellen. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s. Je tickets aangeschaft via het podiumabonnement zijn alleen geldig i.c.m. vertoon van de LUX Podiumpas. Na aanschaf van de pas kan deze niet geretourneerd worden. Lees hier meer over de Podiumpas.

KORTINGEN DEBATPROGRAMMA’S
LUX Vriend**    € 2,50
Student/CJP*    € 2,50

* Kortingen op vertoon van een geldig studenten-/CJP-pas/collegekaart (indien er geen geldigheidsdatum op je collegekaart staat, een geldige registratie) of legitimatiebewijs.
** Alle LUX Vrienden krijgen € 2,50 korting op films en op theater-, dans-, muziekvoorstellingen en debatten geprogrammeerd door LUX.
***
 Voordeel met je bibliotheekpas. Alleen geldig bij boekverfilmingen op vertoon van een geldige bibliotheekpas.

Wees op tijd! De aanvangstijd van de voorstellingen vind je op je plaatsbewijs en op de website van LUX. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij je helaas niet meer toelaten. Restitutie van entree is dan niet mogelijk.

Voor alle filmzalen geldt dat de rolstoelplekken ingericht moeten worden. Hierdoor kunnen deze plaatsen alleen telefonisch gereserveerd worden. Dan kan eenvoudig tijdens de openingstijden van Kassa LUX via 024 38 16 859. Theaterzaal LUX7 (locatie Mariënburg) heeft geen specifieke rolstoelplaatsen. Rolstoelen worden altijd bij de voorste rij geplaatst. Voor voorstellingen in deze zaal is het dus wel mogelijk online een kaartje te kopen. We vragen je nog wel om na aankoop telefonisch door te geven dat je als rolstoelgebruiker aanwezig zult zijn, zodat ons team op de desbetreffende avond op de hoogte is van je bezoek. Ook dit kan via 024 38 16 859.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden