sluit

Picl

Via online filmzaal Picl zie je veel van onze (nieuwste) films en documentaires vanuit huis! LUX, maar dan thuis. En: een deel van het tarief dat je betaalt om de film online te huren gaat naar ons, dus voor ons een steuntje in de rug.

GA NAAR PICL

In samenwerking met diverse filmtheaters – waaronder ons – biedt Picl een uitgebreide selectie aan films die net uitgebracht zijn, alsmede films die niet langer in het filmtheater draaien. Het aanbod varieert per filmtheater. Bekijk hier ons filmaanbod op Picl, met keuze uit 60+ titels: picl.nl/lux.

HOE WERKT PICL?
1. Kies hier de film die je wilt kijken;
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay);
3. Start de film (48 uur te bekijken).

De films zijn full HD en op alle apparaten te bekijken, zoals Smart TV, tablet, smartphone, laptop en computer. Prijzen voor het bekijken van een Picl film variëren van € 4,99 tot € 8,50.

ONZE PROGRAMMEUR TIPT
Moeite met kiezen uit alle titels op Picl? Onze filmprogrammeur Linda tipt Atlantis: “Bepaald geen vrolijke film, dit Oekraïens oorlogsdrama, maar zo ongelofelijk indrukwekkend. Ik heb de film een jaar geleden mogen zien op het filmfestival van Venetië en kan nu nog steeds iedere scène herinneren.”

OVER PICL
Picl is een initiatief van liefhebbers van de Nederlandse cinema en arthousefilms. Het doel van het online platform is om documentaires en artistieke films een groter deel van hun potentiële publiek te laten bereiken.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden