sluit

Abattoir Fermé

Gonzo
#crossover
#hoeoverleefik

In de theatervoorstelling Gonzo van Abattoir Fermé neemt zelfverklaard sjamaan Amy, gespeeld door Tine van den Wyngaert, ons mee op een spirituele reis. “Regisseur Lernous en zijn acteurs leven zich kostelijk uit in deze uitzinnige satire op het therapiewezen. Heerlijk om te zien”, aldus de Theaterkrant.

Terwijl buiten de koortsige werkelijkheid aan hoge snelheid voorbijdendert, hebben Frank, Tom, Charlene en Tanja zich samen met gids Amy veilig teruggetrokken in een bunker, diep onder het aardoppervlak. Ze staan aan het begin van een spannende innerlijke reis. Een zoektocht naar zichzelf en naar elkaar. Naar structuur, houvast en rust in tijden van onzekerheid, chaos en overprikkeling…

ABATTOIR FERMÉ
Het werk van Abattoir Fermé vertrekt vanuit een fascinatie voor ‘de wereld achter de wereld’: de geheimen van onze cultuur, de wortels van onze collectieve angsten en de verborgen wonden, fantasieën en rituelen van deze tijd. En altijd toegankelijk voor een breed publiek, los van leeftijd en cultuur.

abattoirferme.be / #crossover #hoeoverleefik

 • Regisseur Lernous en zijn acteurs leven zich kostelijk uit in deze uitzinnige satire op het therapiewezen... Heerlijk om te zien.
   Theaterkrant
  • Een les waarin esoterie en vreemde rituelen welig tieren, maar die bovenal een heerlijke parodie blijkt.
   Het Nieuwsblad
  • Liters ayahuasca, transcenderen, aura’s aaien: het reinigingsritueel uit Gonzo is niet voor sceptici. Het enige wat we zeker weten is dat dit ritueel – uiteraard, het blijft Abattoir Fermé – totaal zal ontsporen... Abattoir steekt de draak met kwakzalvers en sympathiseert tegelijk met de schrijnende verhalen van hen die niet de levens leiden waar ze van dromen.
    De Standaard
   Attend

   De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

   Ja, graag!

   jouw voorkeur

   Aanmelden