sluit

Arno Schuitemaker

The Way You Sound Tonight

Meeslepend en intens: het werk van Arno Schuitemaker laat geen toeschouwer onberoerd

. Zijn werk is van een magische eenvoud, hij keert steeds terug naar de essentie: het lichaam, beweging, licht, muziek en geluid. In zijn nieuwe productie creëert hij een ‘akoestische ballroom’: in een oneindige stroom beweging en geluid nemen vijf dansers het publiek – dat letterlijk ín de voorstelling zit – mee in een dynamisch spel tussen afstand en nabijheid, ruimte en energie.

arnoschuitemaker.com

 • Een schouwburg die transformeert tot discotheek en een loopje neemt met de amusementsindustrie, een voorstelling die de toeschouwer ondertussen elke nuance van een beweging laat ontdekken. Schuitemaker heeft content te pakken!
  Theaterkrant
 • Het is een werk voor theaterbezoekers die niet bang zijn voor een stevige kijkopdracht en houden van het intens volgen van de opbouw van een beweging tot een choreografie.
  NRC- Handelsblad
 • Ook in de belichting is het cyclische briljant doorgevoerd; het gaat van schemer en dageraad naar een volle bak licht en omgekeerd.
  Trouw
 • Met zijn zelfbenoemde akoestische danszaal heeft de succesvolle choreograaf Arno Schuitemaker een stevig kader gecreeerd voor The way you sound tonight.
  de Volkskrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden