sluit

BackBone | Alida Dors

True Colors

Na het succesvolle Built for It komt hiphopchoreografe Alida Dors met een nieuwe multidisciplinaire voorstel­ling, True Colors.

Op Facebook en Instagram creëert iedereen een prachtige identiteit. Maar welke zwakheden en tekort­komingen worden verhuld? Dors gaat op zoek naar de verhalen achter de verhullende beelden. Een voorstelling over hoe we ons online mooier voor doen dan we zijn en de frustrerende strijd om die verhullende beelden in stand te houden, met livemuziek en spoken word van Guus van der Steen.

Beeldend kunstenaars Manuel Rodrigues en Sarah Orfali maakten speciaal voor True Colors videoprojecties die de fake reality van social media bijna tastbaar maken. Niet eerder kwamen zoveel verschillende kunstvormen samen in een voorstelling van BackBone. Continue zijn ze met elkaar in dialoog en vloeien zelfs in elkaar over: een ultieme verrijking van Alida’s danstaal.

In coproductie met Silbersee, Productiehuis Rotterdam, Het Klooster (Woerden) en Tanzhaus NRW (Düsseldorf).

 
www.backboneconnects.nl

The making of True Colors

  • Tegenover de eigentijdse rap, een mooi contrast, staat de klassieke stem van operazanger Maciej Straburzynski, die diepe emoties en vervlogen tijden oproept
    DE VOLKSKRANT
Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?