sluit

Barrie Stevens & Terence van der Loo Bijgeboekt

Dood aan Zee
Rainbow Collective Festival

Dood aan Zee is een intieme, ontroerende en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Terence van der Loo een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman ‘Dood in Venetië’ én op het leven van Barrie Stevens en zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

Wanneer een oude acteur zijn intrek heeft genomen in een hotelkamer aan zee, heeft hij nog maar één doel in zijn leven: de as van zijn grote liefde uitstrooien, daar waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor, om vervolgens zijn eigen leven te beëindigen. Want hoe gelukkig kun je zijn met zoveel oude pijn? Gaat het de acteur lukken om zijn doel te bereiken? Ook nadat hij in het hotel de jonge medewerker Sabri ontmoet? Of weet Sabri het besluit een verrassende wending te geven?

Rainbow Collective Festival: op zoek naar de Stand van ons Regenboogland

Dood aan Zee is onderdeel van het Rainbow Collective Festival dat plaatsvindt op 26, 27 en 28 mei in Nijmegen. Met een kleurrijk programma voor jeugd en volwassenen vraagt het Rainbow Collective Festival aandacht voor de LHBTIQA+ emancipatie in Nederland. Kijk op rainbowcollectivefestival.nl voor meer informatie.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?