sluit

Bertolf Laatste kaarten

Soelaas

Volgens singer-songwriter Bertolf zijn er twee soorten muziekliefhebbers: zij die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en zij die muziek gebruiken als stemmingsregelaar.

In Soelaas onderzoekt hij hoe dat bij hem gaat. Waarom schrijft Bertolf eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten, om iets op te lossen of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert? Zingend en vertellend probeert Bertolf, een van de beste songwriters van ons land, soelaas te bieden. Hij speelt daarbij muziek van zijn nieuwste album, de allermooiste nummers van zijn vorige platen en songs van muzikale helden als Paul McCartney, Bob Dylan en Paul Simon.

bertolf.nl

 • Bovenal schrijft Bertolf wonderschone persoonlijke liedjes van ragfijn gesponnen draden.
  NRC
 • Big Shadows of Small Things; Bertolf's vijfde soloalbum en zijn mooiste tot nu toe.
   Nieuwe Revu
  • Stuk voor stuk mooie pakkende liedjes [8,0/10]. Het album bevat een aantal ballads waar Bertolf meester in is.
    Maxazine
   • Bertolf heeft het vermogen om steevast grootse liedjes op plaat te zetten. Big Shadows Of Small Things vormt daarop geen uitzondering. En net als op ieder album heeft deze fijnzinnige songsmid ook nu weer het vermogen om met weinig middelen heel veel te ontroeren.
     Platomania
    • ...van de muziek gaat in je hoofd de zon schijnen.
      OOR
     • Soelaas’ is een mooi persoonlijk programma waarbij Bertolf een inkijkje in zijn ziel geeft en uitlegt wat voor rol muziek in zijn leven speelt. Een herkenbaar thema voor velen, en daarom is ‘Soelaas’ voor iedere muziekliefhebber een aanrader om naartoe te gaan.
       Maxazine
       HEAVEN

      De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

      Ja, graag!

      jouw voorkeur

      Aanmelden