sluit

CLUB GEWALT

Life, oh Life - a lifestyle opera
#crossover
#hoeoverleefik

CLUB GEWALT is gekaapt door de consumptiemaatschappij en ‘there is no fucking way out’. Dus gaat CLUB GEWALT erin. In deze lifestyle opera probeert CLUB GEWALT het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen.

De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

CLUB GEWALT wordt een met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s, om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want, zoals Des’ree het al zei: “Life, oh life, oh life, oh life, doo, doot doot doo.”

OVER CLUB GEWALT
CLUB GEWALT is een muziektheatercollectief uit Rotterdam, bestaande uit 7 performers. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

clubgewalt.nl / #crossover #hoeoverleefik

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden