sluit

De Ontmoeting – Bobby Dove Bijgeboekt

In dit concert presenteert Bobby Dove samen met Nathan Gray (pedal steel) het nieuwe album ‘Hopeless Romantic’, bestaande uit elf nieuwe originele Americana/Country-nummers over onderwerpen als onbeantwoorde liefde, onderweg zijn en een spookhotel. Dit concert is onderdeel van de serie ‘De Ontmoeting’.

Bobby Dove, geboren in Montreal, Quebec, is bekend geworden als een van de meest toegewijde troubadours van Canada. Onderweg heeft Bobby met een aantal legendarische spelers gewerkt en podia gedeeld met artiesten als Mary Gauthier, Richard Thompson, Irish Mythen, The Sadies en JD Mcpherson.

CD-release Hopeless Romantic

Het nieuwe album van Bobby Dove, ‘Hopeless Romantic’, bestaat uit elf nieuwe originele Americana/Country-nummers over onderwerpen als onbeantwoorde liefde, onderweg zijn, en een spookhotel. Gecoproduceerd met Bazil Donovan en Tim Vesely in de Woodshed-studio in Toronto, On, bevat de plaat enkele van de beste Canadese countrymuziek.

The Dove is momenteel gevestigd in het westen van Manitoba, ter ondersteuning van de lancering van Hopeless Romantic, evenals het uitbrengen van The Bobby Dove Show, een virtuele variétéshow met Bobby’s nieuwe nummers.

  • Ze is een countryzangeres die heel dicht bij de bron van het genre blijft en zich kwetsbaar durft op te stellen.
    Lust for Life magazine
  • In een traditioneel genre als country is het bepaald gedurfd om je op te stellen als een non-binair persoon. Toch steekt de Canadese Bobby Dove dit niet onder stoelen of banken en getuigt op haar nieuwe album Hopeless Romantic van haar liefde voor de countrymuziek in zijn zuiverste vorm.
      Heaven Magazine

    De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?