sluit

Dimitri Verhulst & Corrie van Binsbergen

Godverdomse dagen op een godverdomse bol

In zijn kenmerkende stijl, scherp, bijtend met een ironische onderlaag, schetst Dimitri Verhulst in Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol de evolutie van de mensheid. Vanaf het moment dat we op twee benen gingen lopen tot de jaren dat we elkaar naar de andere wereld zijn gaan bombarderen.

Corrie van Binsbergen componeerde op dit ‘curriculum van smeerlapperij’ een anderhalf uur durende muzikale literaire trip, een enerverende film voor de oren. Samen met Van Binsbergen en haar hybride ensemble, dat jazz, pop, klassiek en moderne muziek hand in hand laat gaan, scheert Verhulst in de bewerking van zijn met de Libris Literatuurprijs bekroonde roman langs literaire ravijnen en ongekende muzikale hoogten.

Dimitri Verhulst (1972) in een Belgisch schrijver en dichter. Zij bekendste werk is de roman ‘De helaasheid der dingen’  uit 2006.

Corrie van Binsbergen (1957) heeft de afgelopen decennia naam gemaakt met deze vorm van literaire concerten, zij werkte samen met onder anderen Remco Campert, Toon Tellegen en Griet Op de Beeck.

www.stichtingbrokken.nl

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden