sluit

Arjan Ederveen & Jack Wouterse

Zin
#hoeoverleefik
#topcast

Het absurdistische en komische ZIN is de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.

Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse zetten ook deze keer weer een bonte stoet aan personages neer. Zo zijn er twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met ouder worden en niet meer de vrienden voor het leven blijken te zijn die ze ooit waren. Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster, wiens nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven?

PROGRAMMA VOOR DE STAD
Ieder seizoen bieden LUX, de Stadsschouwburg & de Vereeniging en de Lindenberg een overweldigend programma boordevol theater, muziek, dans en meer. Naast al dit aanbod is er eigenlijk nog zoveel meer moois te zien en te ontdekken in theaterland. Komisch, ontroerend, gek of indrukwekkend. Ook die voorstellingen verdienen volgens de drie theaters een plekje in onze stad. Daarom presenteren we in seizoen 19/20 samen deze vier bijzondere voorstellingen die je absoluut niet wilt missen.
DO 19 SEP Arjan Ederveen & Jack Wouterse – ZIN
VR 1 NOV 155 (eenvijfvijf) – Motors
VR 31 JAN Marcel van Roosmalen & Roelof de Vries – Dit is Nijmegen
VR 20 MRT George Tobal e.a. – Jihad van de liefde

allesvoordekunsten.nl / #topcast #hoeoverleefik

Deze voorstelling vindt plaats in de Lindenberg. De Podiumpas is voor deze voorstelling niet geldig.

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden