sluit

Gerard van Maasakkers

Zald'mhebbe!

De liedjes van Gerard van Maasakkers lijken met het verstrijken van de jaren alleen maar beter te worden. Veel heeft hij niet nodig om je een rijke avond te geven. Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid en natuurlijk met de heerlijkste liedjes.

Zoals goede wijn met de jaren nog beter wordt, zo wordt Gerard met de jaren… (vul zelf maar aan).

Veel heeft hij niet nodig om u een rijke avond te geven.
Hij vult het podium met zij ijn ontwapenende persoonlijkheid, én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid.

Na zijn succesvolle voorstellingen 40 Jaar liedjes en Ik loop laat hij zich ook nu weer begeleiden door Frank Cools (snaren, trompet) en ook door Bart de Win (toetsen, zang).

Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel. Zald’mhebbe!

 • Hij heeft de gave om intieme, persoonlijke liedjes op zo’n manier te verwoorden dat ze universeel worden.
   Trouw
  • Hij zingt met woorden die in al hun eenvoud precies de juiste betekenis hebben, zonder in clichés te verzinken en met melodietjes die telkens klinken alsof ze moeiteloos gevonden zijn.”
    NRC Handelsblad
   • Gerard weet je steeds weer te raken.
     Eindhovens Dagblad
    • Er zijn artiesten die een hele plaat nodig hebben om onze plek in het universum te beschrijven. Van Maasakkers doet het gewoon in één liedje.
      Eindhovens Dagblad
     • Dit album bevat acht pure juweeltjes, liedjes uit het echte leven, prachtig gezongen door de onverwoestbare Gerard van Maasakkers en zijn warme band.
       Moors Magazine
      • Brabantse chansonnier die het kleine groot kan maken.
        New Folk Sounds