sluit

Gerard van Maasakkers Laatste kaarten

Ik loop
#mooiewoorden
#topcast

Na het bijzonder succesvolle 40 jaar liedjes loopt Gerard van Maasakkers verder. Hij kijkt wat rond, staat hier en daar stil en komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Zo is Gerard op z’n best.

Wat klein is maakt hij groot, wat persoonlijk is maakt hij herkenbaar voor iedereen. Dichtbij, warm, persoonlijk, ontwapenend. In Ik loop brengt hij nieuwe liedjes en klassiekers, ondersteund door muzikanten Frank Cools en Mike Roelofs.

Ik zet d’n ene voet
Vur d’n andere voet
En ik loop
’t Is mee vallen en opstaon begonnen
Ik loop
Honderd schoenen versleten
En God mag ’t weten
Hoeveul paar ik in m’n leven nog koop
Ik zet d’n ene voet
Vur d’n andere voet
En ik loop

INTERVIEW MET GERARD VAN MAASAKKERS
Al wandelend bedenkt Gerard van Maasakkers de melodieën en teksten van zijn liedjes. Maar de titel Ik loop verwijst niet alleen naar zijn wandelingen. “De voorstelling gaat ook over de levensloop. Wat je onderweg tegenkomt. En wie. Dingen waarover ik me verbaas. Wat mij opvalt, waar ik blij van word. Of kwaad”, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. Lees hier het volledige interview over de voorstelling Ik loop.

gerardvanmaasakkers.nl / #topcast #mooiewoorden

 • Humor, ontroering en ook een vleugje maatschappijkritiek vloeien samen in ‘Ik loop’, de nieuwe theatervoorstelling van zanger Gerard van Maasakkers.
   Eindhovens Dagblad

  De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

  Ja, graag!

  jouw voorkeur

  Aanmelden