sluit

Hannah Aldridge Bijgeboekt

De Ontmoeting

Muziek zit Hannah Aldridge, dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge, in de genen. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid met rauwe rand neemt ze je mee in de muziek. Op zondag 12 mei treedt ze bij ons op in de serie De Ontmoeting.

Als twintiger begon Hannah al met schrijven. Met hulp van singer-songwriter Jason Isbell bracht ze haar debuutalbum Razor Wire uit. Dit album kreeg lovende kritieken en bevat een mix van stevige nummers en ballads.

Hannah schrijft prachtige liedjes met sterke teksten en pakkende melodieën. De nummers worden gekenmerkt door een zekere eenvoud, maar dat versterkt alleen maar de kracht die ervan uitgaat. Haar stem heeft een rauw randje, zodat het geheel doorleefd klinkt. Haar live-optredens zijn bijzonder energiek en ook al speelt ze solo, je hebt niet het idee dat je iets mist.

In 2017 kwam haar album Gold Rush uit. Ook dit album bevat stevige nummers, mooie sfeervolle ballads en slepende southern rock. Het album bereikte zelfs de prestigieuze Americana Music Association Charts. Pa Aldridge, die aanvankelijk een toekomst zag als klassiek pianiste voor zijn dochter, kan trots zijn op haar prestaties.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden