sluit

Helge (samen met Dave Menkehorst)

STILL

STILL van Helge is een sensitief en spannend concert dat luistert als een film, waarin muziek en beeld nauw met elkaar verweven zijn. De muzikale reisgenoot is alleskunner Dave Menkehorst.

Al jaren maakt Helge Slikker mooie muziek voor mooie projecten. Zo schreef hij onlangs samen met Boudewijn de Groot de muziek voor theaterspektakel De Vergeten Twentse Lente en ontving hij een Gouden Kalf voor de muziek van Kauwboy.

Nu is het tijd voor STILL,  een muzikale reis van de almaar doordenderende buitenkant naar een binnenkant waar je even stil kan zijn. Muzikale reisgenoot is alleskunner Dave Menkehorst. Met zijn tweeën klinken ze als een band en hun samenwerking heeft sensitieve en spannende muziek tot gevolg. Geschikt voor iedereen die houdt van filmische en verhalende muziek en even ergens wil landen.

  • Al zijn liedjes zitten vol prachtige nuances en toffe filmische geluiden zoals weelderige strijkersarrangementen en bijna episch blazerswerk. De songs delen een sfeer van verwondering en betovering. Echt een ouderwets, steengoed album dus. Ga er vooral voor zitten.
      OOR over Helge’s album ‘Polar

    De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?