sluit

Het Zuidelijk Toneel Bijgeboekt

The Pink Sheep of the Family
Rainbow Collective Festival

Kom tijdens het Rainbow Collective Festival naar de unieke voorstelling The Pink Sheep of the Family van Het Zuidelijk Toneel. Met in de hoofdrol transpersonen uit verschillende generaties. Met allemaal een ander perspectief op zowel gekozen als biologische familiebanden.

Alle personen uit de voorstelling vertellen hun verhaal. Tegelijkertijd voeren ze een doorlopend gesprek over vloeibaarheid, mogelijkheden en verbindingen tussen mensen. Hoe ziet een gekozen familie eruit en wat ben je dan van elkaar? En wat als je juist niet bij een groep wil horen? In The Pink Sheep of the Family kijken verschillende generaties naar elkaar en hebben ze het over jezelf durven zijn, ook als dat tegen de norm ingaat. En wat is dat überhaupt, jezelf zijn..?

Speciaal voor het Rainbow Collective Festival wordt deze bijzondere voorstelling nog een keer gespeeld.

Rainbow Collective Festival: op zoek naar de Stand van ons Regenboogland

The Pink Sheep of the Family is onderdeel van het Rainbow Collective Festival dat plaatsvindt op 26, 27 en 28 mei in Nijmegen. Met een kleurrijk programma voor jeugd en volwassenen vraagt het Rainbow Collective Festival aandacht voor de LHBTIQA+ emancipatie in Nederland. Kijk op rainbowcollectivefestival.nl voor meer informatie.

  • Een soms grappige, af en toe ontroerende en altijd eerlijke zoektocht naar hun eigen, diepste wezen
    De Volkskrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?