sluit

Inne | Iván Pérez

Becoming

Wie ben je eigenlijk? En waar gaan we heen? De fysieke en emotionele stijl van choreograaf Iván Pérez wordt gecombineerd met de elektronische muziek van Rutger Zuydervelt (Machinefabriek).

In een steeds veranderende wereld gaan de dansers met de stroom mee of er tegenin, voortdurend beïnvloed door ontmoetingen en ervaringen. Hypnotiserende verstrengelingen nemen je mee naar oneindige ruimtes die intrigeren en onthullen. Becoming inspireert je na te denken over wie je bent, over jouw relatie tot anderen en wat wij worden.

De Spaanse Iván Pérez (1983) woont en werkt al vijftien jaar in Nederland en staat bekend om zijn poëtische en heldere dansstijl. Hij was een succesvolle danser bij het NDT en richt zich nu volledig op zijn carrière als choreograaf. Internationaal is zijn talent niet onopgemerkt gebleven. Zijn werk was te zien in prestigieuze theaters zoals Sadler’s Wells Theatre in Londen en het National Theatre Taipei. In 2016 was zijn voorstelling Exhausting Space bij ons te zien, met groot succes.

BECOMING is een productie van INNE en ontwikkeld als onderdeel Pivot Dance: een project mede mogelijk gemaakt door Creative Europe en gecoproduceerd door The Place (Verenigd Koninkrijk), Nederlandse Dansdagen en Operaestate Festival (Italië). In coproductie met Dance Forum Taipei en Korzo Producties.

Iván Pérez zal voor aanvang van de voorstelling een introductie op zijn werk geven met een premove voor maximaal 25 bezoekers. Deze keer even geen gepraat, maar al bewegend in de stemming komen zodat je nog meer van de voorstelling geniet. Toegang is gratis op vertoon van een ticket voor de aansluitende voorstelling BECOMING. De premove begint een half uur voor de reguliere aanvang. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]!

www.inne-ivanperez.com

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?