sluit

ISH Dance Collective

ISH Open Nights

Tijdens ISH Open Nights zie je werk van een nieuwe generatie getalenteerde dansmakers, elk met roots in de hiphop dans. Zij maken drie korte choreografieën, waarbij het experiment centraal staat. De makers worden pas in de zomer bekend gemaakt, dus wie je gaat zien is nog een verrassing!

ISH nodigt voor het Open Nights-programma drie makers met een achtergrond in breaking, popping, freestyle of andere hiphopstijlen uit. Zij dagen zichzelf uit om een kort stuk voor het theater te ontwikkelen. De voorstelling heeft drie aparte choreografieën, met elk een eigen insteek. Je gaat een gevarieerd programma zien, beurtelings explosief, energiek of juist ingetogen, rauw of gepolijst, van licht naar donker of strakke beats afgewisseld met rustige vibes. Ben je open minded en wil je je laten verrassen? Dan mag je ISH Open Nights zeker niet missen!

ISH Open Nights

Ieder jaar nodigt ISH Dance Collective drie nieuwe makers uit om een bestaand idee voor een choreografie uit te werken tot een kort stuk. De makers repeteren in de studio van ISH, monteren de voorstelling en presenteren dit in het theater. ISH Open Nights vallen onder de pijler ISH Talent, waarbij ISH talentvolle, nieuwe makers ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling.

ISH Dance Collective

Geïnspireerd door de stijlen van de straat brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?