sluit

Kika Sprangers & MMore Jazz: Kevin Hays & Lionel Loueke

#aanboduithetoosten
#jazz
#jongehonden
#languagenoproblem
#topcast
MMore Jazz

Een bijzondere double bill als opening van ons podiumseizoen 2019/2020, met Nijmeegs jazztalent Kika Sprangers en de jazzlegendes Kevin Hays en Lionel Loueke.

Jong, Nijmeegs jazztalent Kika Sprangers trapt af met HumanTraits, de releasetournee van haar gelijknamige album.Met HumanTraits wil ze het publiek bewust maken van het gebrek aan directe sociale verbinding tussen mensen in de huidige maatschappij, onder het motto: “Je kan je met iedereen verbinden, zolang je diegene maar recht in de ogen durft te kijken.”

Na de pauze nemen de twee jazzlegendes Kevin Hays en Lionel Loueke, uit de koker van ‘MMore Jazz’, je mee in hun project Hope, waarin ze percussief gitaarspel, vocale beateffecten en uitzonderlijk samenspel op magische wijze combineren.

OPENINGSWEEKEND
Tijdens ons openingsweekend ontdek je in vier avonden ons veelzijdige podiumprogramma: topjazz, poëtische dans, scherpzinnig theater van jonge makers en pure flamenco. Met een passe-partout heb je toegang tot de vier voorstellingen én krijg je een duurzame LUX tas van gerycelde filmbanners cadeau.

Het programma:
DO 26 SEP – Kika Sprangers & MMore Jazz: Kevin Hays & Lionel Loueke
VR 27 SEP – Astrid Boons & Korzo Producties – Fields
ZA 28 SEP – Rudolphi Producties – Het Debuut
ZO 29 SEP – Federico Ordonez – In-Puro

MMORE JAZZ
Samen met Music Meeting zijn we een nieuwe serie top (inter)nationale jazz- en improvisatieconcerten, onder de noemer ‘MMore Jazz’, gestart. Wij presenteren in deze serie zo’n 6 concerten per seizoen die gekenmerkt worden door improvisatie, avontuur en innovatie, en waarbij ook aandacht is voor authentieke, traditionele muziek, cross-overs met andere muziekstijlen, interessante combinaties van artiesten en de nieuwste ontwikkelingen in hedendaagse jazz.

kikasprangers.nl / musicmeeting.nl / #topcast #jazz #languagenoproblem #jongehonden #aanboduithetoosten #mmorejazz

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden