sluit

Krisztina de Châtel & SALLY Dansgezelschap Maastricht & Ensemble88

(im)pulse
#jongehonden
#topcast
Language No Problem

Een bijzonder dansdrieluik (Im)Pulse, met twee geroemde werken van Krisztina de Châtel en een uitdagend stuk van jong talent Audrey Apers uit SALLY’s Danslab. Drie choreografieën met een sturende rol voor muziek.

In De Châtels klassieker Pulse (2007) worden drie mannen en twee vrouwen door de pianoklanken van György Ligeti meegesleurd als bladeren in een orkaan. De kostuums zijn van mode-icoon AZIZ. “Eentje om nog eens te gaan zien”, schreef NRC Handelsblad in 2007.

Met Thirteen Images From The Dark Land (2017) creëerde De Châtel voor het eerst een duet waarin menselijk contact centraal staat. De muziek van George Crumb wordt live uitgevoerd door Ensemble 88.

Met haar nieuw werk Labour of Love zet Apers muziek en dans in voor een streven voorbij hiërarchische verhoudingen. In een live dialoog tussen Apers en haar muzikale counterpart moet de strijd om territorium wijken voor het werken aan een gemeenschappelijke grond. De grenzen van de disciplines vervagen om voet te kunnen zetten in het onbekende.

Krisztina de Châtel, SALLY Dansgezelschap Maastricht en Ensemble 88 slaan hun handen ineen voor het koesteren van repertoire èn vernieuwing in muziek en dans.

kdechatel.com / sallydansgezelschapmaastricht.nl / ensemble88.nl /#languagenoproblem #topcast #jongehonden

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden