sluit

La Isla Bonita

De Managers
#crossover
#hoeoverleefik
#jongehonden
Language No Problem

Het werk van La Isla Bonita is sterk beeldend, associatief en maatschappijkritisch, maar ook toegankelijk, brutaal en met een grote dosis humor. De Managers is een hilarische en schrijnende voorstelling over macht en al haar rituelen.

Is de man, pardon, de mens in staat aan een vergadertafel tot zinvolle oplossingen te komen? Om dat uit te zoeken, gaan de vijf vrouwen van mime- en performancecollectief La Isla Bonita met elkaar om tafel. In een wereld van maatpakken, flip-overs, powerpoints en flesjes Spa vergaderen deze vijf witte managers op een geheime locatie. Hoe moet het verder met de wereld, de mensheid, de zaak, dit team, de productpresentatie van volgende week dinsdag…? In een tijdsgeest beheerst door guerrilla-tactieken, manipulatie, fallocentrisme en mansplaining, komt La Isla Bonita in De Managers met een weerwoord.

laislabonita.nl / frascatiproducties.nl / #jongehonden #hoeoverleefik #crossover #languagenoproblem

  • Het vijfkoppige vrouwelijke performancecollectief La Isla Bonita is een van de interessantste jonge toneelgroepen van nu. De leuke, expressieve spelers weten lichamelijkheid en présence creatief te paren aan maatschappelijk engagement.
    De Volkskrant
Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden