sluit

Laura van Dolron

De Uitnodiging, turn the shit into gold

In De Uitnodiging, turn the shit into gold nodigt Laura van Dolron, met het door haar zelf gecreëerde genre stand-up philosophy, het publiek uit om dieper te kijken naar wat er werkelijk toe doet in het leven.

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron staat bekend om haar persoonlijke, herkenbare en intieme voorstellingen die geen mens onberoerd laten. Met het gedicht ‘The Invitation’ onder haar arm interviewt ze deze keer bekende en minder bekende mensen die ze de afgelopen jaren in haar werk tegenkwam. Wat is hun grootste pijn, hun grootste overwinning? Wat is het dat ze van binnenuit drijft? Zijn ze banger of wijzer geworden van het leven? Ondertussen nodigt Laura ook haar publiek uit om dieper te kijken en met haar op zoek te gaan naar levensveranderende ervaringen, tot het punt waar de verhalen zo persoonlijk worden dat ze heel veel met elkaar gemeen blijken te hebben.  Een safe space voor pijn, vragen, weerstand en liefde.

“It doesn’t interest me what planets are squaring your moon.
I want to know if you have touched the centre of your own sorrow, if you have been opened by life’s betrayals or have become shrivelled and closed from fear of further pain.”
– The Invitation van Oriah Mountain Dreamer

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?