sluit

Laura van Dolron

Ik kom iets doen
#crossover
#doordenkertje
#mooiewoorden

Stand-up philosopher Laura van Dolron gaat in de troostelijke voorstelling Ik kom iets doen met een levendige mix van kleinkunst, toneel, muziek en live-columns op zoek naar de fundamenten van verslaving.

In tijden dat burn-outs en depressies welig tieren, neemt stand-up philosopher Laura van Dolron ons mee op een intieme, kwetsbare zoektocht naar de fundamenten van verslaving. Ze probeert te doorgronden waarom onze maatschappij zo’n goede voedingsbodem is voor verslavingen, sommige destructief. Denk maar aan eten, shoppen, vliegen, seks, Facebook of Instagram. In de kern van elke verslaving zit de drang om te ontsnappen aan wat moeilijk is: eenzaamheid, pijn, onzekerheid, stilte of verveling.

Gedragen door de live gecomponeerde muziek van Wilko Sterke en Frank van Kasteren neemt Laura van Dolron ons in Ik kom iets doen mee naar een bedevaartsoord voor imperfectie. Uit een levendige mix van kleinkunst, toneel, muziek en live-columns ontstaat een troostrijk stuk, waarin we even stil mogen zijn om te beseffen waarom we hier zijn.

lauravandolron.com / #crossover #mooiewoorden #doordenkertje

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden