sluit

Nicole Beutler Projects & DOX

Role Model
#crossover
#languagenoproblem
#vrouwenpower

In het opzwepende dansconcert vieren DOX en Nicole Beutler de eigenheid en diversiteit. Role Model overtuigt je hoe mooi het is om trots te zijn op wie je bent.

Een groep jonge vrouwen staat samen sterk: onverschrokken, rauw en zacht tegelijk. Juist door hun kwetsbaarheid te tonen, stralen ze een ongekende kracht uit. Zes urban performers van DOX zetten met dans, zang, spoken word en de meeslepende soundtrack van Gary Shepherd een krachtig beeld van empowerment neer in de beeldende en abstracte theatrale wereld van Nicole Beutler en Magne van den Berg.

DOX is hét huis voor jong podiumtalent in Utrecht. Het is een plek waar performers en makers zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van theater, dans, urban arts, muziek, visuals en film.

nbprojects.nl / wijzijndox.nl / #vrouwenpower #crossover #languagenoproblem

  • In Role Model laten DOX en NBprojects de kracht van het individu in een groep zien. (...) In een organische flow neemt steeds een andere danseres het voortouw. Als een rolmodel, die ervoor zorgt dat een ander meisje de leiding durft te nemen. Een interessant en krachtig begin met een bijna eindeloze herhaling, in een minimaal en bijna futuristisch decor vol met zilverpapier
    Theaterkrant
Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden