sluit

Nieuwe Helden | Lucas de Man

Morgen met Lucas: Eeuwig leven

‘Morgen met Lucas’: vier avonden, vier keer een duik in de toekomst met regisseur, presentator en theatermaker Lucas De Man. Vier avonden vol muziek, inzichten, vragen, emotie, humor en speciale gasten. Deze avond staat het thema eeuwig leven centraal.

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen. Regisseur, presentator en theatermaker Lucas De Man (bekend van televisieprogramma’s VPRO Tegenlicht en AVROTROS-programma Kunstuur) stelt je tijdens deze avond voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die je meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld. Welke mogelijkheden jaag jij na en waar stel je grenzen?

WO 23 NOV – Morgen met Lucas: Eeuwig Leven

Nooit meer afscheid moeten nemen van geliefden, nooit meer de angst om te sterven: eeuwig leven is het ultieme tegenmiddel voor de menselijke FOMO. Meer dan ooit heeft de mens het lot in handen, maar hoever willen we gaan om ons einde te rekken? Hoe waardevol is het leven zonder de dood en krijgen we zo’n leven wel gevuld? Wat gebeurt er met de liefde en het gemis? Deze show belooft een rollercoaster langs taboes, revoluties en existentiële vraagstukken te worden.

Data ‘Morgen met Lucas’

WO 5 OKT – Geluk
WO 23 NOV – Eeuwig Leven
WO 8 FEB – Natuur
WO 19 APR – Waarde

Zoals de Caraïbische dichter Derek Walcott het ooit schreef: ‘The future happens, no matter how much we scream’.
Meer over Lucas de Man en Nieuwe Helden

‘Morgen met Lucas’ is een productie van Stichting Nieuwe Helden in coproductie met Verkadefabriek Den Bosch, LUX Nijmegen, Theater de Vest Alkmaar en Zwolse Theaters Zwolle.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?