sluit

Nieuwe Helden | Lucas de Man

Morgen met Lucas: Waarde

‘Morgen met Lucas’: vier avonden, vier keer een duik in de toekomst met regisseur, presentator en theatermaker Lucas De Man. Vier avonden vol muziek, inzichten, vragen, emotie, humor en speciale gasten. Deze avond staat het thema waarde centraal.

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen. Regisseur, presentator en theatermaker Lucas De Man (bekend van televisieprogramma’s VPRO Tegenlicht en AVROTROS-programma Kunstuur) stelt je tijdens deze avond voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die je meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld. Welke mogelijkheden jaag jij na en waar stel je grenzen?

WO 19 APR – Morgen met Lucas: Waarde

In onze maatschappij moet alles meetbaar en te koop zijn. Het wordt echter steeds duidelijker dat een systeem dat streeft naar eeuwige groei, niet langer houdbaar is. Welke waarden stellen wij binnenkort centraal als de leefbaarheid schaarser wordt? Wie wordt het rijkst in de nieuwe economie?

Data ‘Morgen met Lucas’

WO 5 OKT – Geluk
WO 23 NOV – Eeuwig Leven
WO 8 FEB – Natuur
WO 19 APR – Waarde

Zoals de Caraïbische dichter Derek Walcott het ooit schreef: ‘The future happens, no matter how much we scream’.
Meer over Lucas de Man en Nieuwe Helden

‘Morgen met Lucas’ is een productie van Stichting Nieuwe Helden in coproductie met Verkadefabriek Den Bosch, LUX Nijmegen, Theater de Vest Alkmaar en Zwolse Theaters Zwolle.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?