sluit

Oosteroogst: TG Greppel Bijgeboekt

Blackbird

In Blackbird daagt Theatergroep Greppel je uit om genuanceerd te kijken naar de mechanismes van verlangen en machts­misbruik. Gespeeld in een stellage van staal, gevoed en gestuwd door de ritmes van een DJ nemen de acteurs je mee in een intrigerend schermspel.

We stellen ons de vraag of iedereen recht heeft op een tweede kans. Una is onderweg voor een confrontatie met haar eerste grote liefde: Ray. Het is zeventien jaar geleden dat hij haar ontmaagde en achterliet in een hotelkamer. Wat voor Una het begin leek van een gezamenlijke toekomst ontvouwt zich als een nachtmerrie. Met de arrestatie van Ray tot gevolg. Wat is er gebeurd? Wie is er verantwoordelijk? En hoe bepaalt het verleden onze toekomst?

OVER DE SERIE OOSTEROOGST
In deze nieuwe serie laten we je kennismaken met vernieuwende en talentvolle podiumkunstenaars uit Nijmegen en omstreken, die wij als onafhankelijk en vrijzinnig vlakkevloertheater omarmen. Oosteroogst wordt de ontmoetingsplek van de professionele, talentvolle makers in het Gelderse theaterland en het publiek om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe komt een voorstelling tot stand? En wat zijn de drijfveren? We kijken de voorstelling en gaan erna met de makers in gesprek. In dit nagesprek maakt het publiek nader kennis met de makers en worden onder andere de drijfveren, werkwijzen en thema’s van de voorstellingen besproken.

 • Een portret vol mededogen van twee geknakte zielen
   Theaterkrant
  Attend

  De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

  Ja, graag!

  jouw voorkeur

  Aanmelden