sluit

Panama Pictures & Pia Meuthen

Requiem for Lost Things
#crossover
#doordenkertje
#hoeoverleefik
Language No Problem

Requiem for Lost Things is een spannende muzikale ontmoeting over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen; een eigenzinnige voorstelling van Panama Pictures & Pia Meuthen.

Wederom maakt Pia Meuthen met haar internationale cast een spannende performance op het snijvlak van dans, circus en acrobatiek op livemuziek. In Requiem for Lost Things ontmoeten de charismatische dansers en acrobaten van Panama Pictures elkaar in parallelle werelden: een architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Mensen. Spullen. Idealen. Van sommige voel je het verlies, van andere vergeet je uiteindelijk dat ze er waren. Op de meeslepende ritmes ontmoeten de performers elkaar in parallelle werelden.

PRINS BERNARD CULTUURPRIJS 2018
Pia Meuthen, choreografe en artistiek leider bij Panama Pictures, ontving in 2018 de Cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant. De jury roemt haar unieke en indrukwekkende oeuvre. “Pia Meuthen heeft Brabant verrijkt met zinnenprikkelende voorstellingen van ongekende zeggingskracht”, aldus juryvoorzitter Esmeralda Huizen.

panamapictures.nl / #crossover #hoeoverleefik #doordenkertje #languagenoproblem

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden