sluit

Panama Pictures

Vanishing Point
Language No Problem

Panama Pictures vervlecht onder aanvoering van prijswinnend choreograaf Pia Meuthen dans met circus, acrobatiek en livemuziek tot meeslepende voorstellingen. In Vanishing Point ontrafelt een cast van dansers en acrobaten, variërend in leeftijd van begin dertig tot eind zestig, wat het betekent om ouder te worden.

Het verleden groeit, de toekomst krimpt, in hoeverre ben je nog diegene die je ooit was? Er komt een moment dat je steeds meer in de marge terechtkomt en het pulserende leven zich elders lijkt af te spelen. De kwetsbaarheid van je lichaam wordt tastbaar en alles vertraagt. Performers verschijnen en verdwijnen, wankelend, spelend met risico’s en het lot tartend. Een zoektocht naar vergankelijkheid, een poëtische beeldenreeks over het verlangen naar het stopzetten van de tijd met live uitgevoerde elektronische soundtrack van huiscomponisten Strijbos & van Rijswijk en Davide Bellotta.

Over Panama Pictures

Panama Pictures werkt internationaal en maakt voorstellingen op het snijvlak van dans en circus, waarin de disciplines moeiteloos in elkaar overvloeien en de dialoog aangaan met architectonische decors en live muziek. Dynamisch, ongepolijst en bij vlagen spectaculair, maar tegelijkertijd kwetsbaar en intiem.

 • Een zachte masculiene voorstelling die vergankelijkheid tastbaar maakt.
   De Volkskrant
  • Een perfect getimede, gevoelvolle roadmovie voor dolende zielen.
    Brabants Dagblad

   De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?