sluit

Raymi Sambo

Poker
#hoeoverleefik
#jongehonden
#vijftigtintenmens

Poker gaat over hechte vriendschap, achterdocht en vertrouwen. Een theaterproductie over de angst om te zijn wie je bent in een wereld waarin homoseksualiteit nog steeds geen volwaardige stem mag of kan hebben.

We maken kennis met Henry, Philip, Chico en Jackson. Bij hen voldoet alles aan het ideaalplaatje. Maar ze zijn niet blij met hun leven, ze kunnen er niet blij mee zijn. Ze schamen zich voor wat ze voelen en voor wie ze zijn. Zo sterk dat de liefde voor hun gezin ervoor moet wijken en ze de gezondheid van hun eega’s in gevaar brengen.In de thriller die volgt, zien we het leven van de vier mannen in flashbacks voorbijkomen. Wie heeft ‘de bom’ onder de groep gelegd?

BLACK ACHIEVEMENT AWARD VOOR RAYMI SAMBO
Theatermaker Raymi Sambo heeft de Black Achievement Award 2019 in de categorie Kunst en Cultuur ontvangen. Hij zet zich niet alleen in voor multiculturele film- en theaterproducties, maar ook voor seksuele diversiteit, met zijn organisatie Raymi Sambo Maakt. De Black Achievement Awards worden uitgereikt in het kader van de Black Achievement Month. Het Nationaal Instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee) presenteert in de maand oktober de bijzondere bijdragen van mensen met Afrikaanse roots aan de wereld en de Nederlandse samenleving in het bijzonder.

raymisambomaakt.nl / #vijftigtintenmens #jongehonden #hoeoverleefik

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden