sluit

Ro Theater / Arjan Ederveen

Walden

Topacteurs Jack Wouterse en Arjan Ederveen delen het podium als twee broers c.q. tuinkabouters. Ederveen schreef deze ontroerende en grappige voorstelling over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.

Het duo heeft zich teruggetrokken in hun eigen tuintje en wacht al schoffelend op het grotere, gevangen in de alledaags­heid van het leven. Ze zaaien horloges om de tijd te winnen. Ze spelen typetjes en tv-programma’s na om maar niet te hoven praten over wat verzwegen wordt. De seizoenen wisselen elkaar af en de kabouters blijven wachten.

In 2009 regisseerde Alize Zandwijk, Arjan Ederveen en Jack Wouterse in het succesvolle Tocht. Een tragikomedie over twee oudere vrouwen die worstelen met eenzaamheid en vergeten. Met Walden schrijft Ederveen voor hetzelfde team opnieuw een tekst over de tragiek van het leven en het verlangen naar meer.

Tekst: Arjan Ederveen / regie: Alize Zandwijk / spel: Arjan Ederveen, Jack Wouterse / vormgeving: Marloes van der Hoek, Wikke van Houwelingen / fotografie campagnebeeld: Rene Castelijn

www.rotheater.nl

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden