sluit

Rudolphi Producties & Stephanie Louwrier

Revolutie van de mislukking

De jonge theatermaker Stephanie Louwrier weigert in hokjes te denken. Haar werk laveert tussen de grenzen van theater, performance, muziek en stand-up. Verwacht van Louwrier geen pasklaar antwoord, maar laat u meenemen buiten de lijntjes van uw fantasie.

Ze maakt ons in Revolutie van de mislukking deelgenoot van haar kijk op de wereld met een voorstelling over de gewone mens, met al zijn kronkels en zijn falen. In een tekst die ze mede schreef met Ko van den Bosch en ondersteund door twee mannen van muziektheatercollectief Club Gewalt, brengt ze een ode aan de alledaagse waanzin. Laten we toegeven dat we drinken om te vergeten, roken om te vluchten en dansen om te blijven bestaan, laten we toegeven aan onze wildste fantasieën en imperfecte gedachten. Louwrier trapt om zich heen als een kickbokser on acid, ontroert als Bambi, is onberekenbaar als de nacht en kwetsbaar als de blues.

www.viarudolphi.nl

  • Tussen haar opkomst in ultieme slowmotion en de verstilde slotscene laat Louwrier ons alle schakeringen van haar spectrum zien. Woest en wreed, kwetsbaar en ontroerend
    Theaterkrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden