sluit

Sabine Molenaar

Almost Alive

Vorig seizoen werd dit snel groeiende danstalent geselecteerd door Krisztina de Châtel voor Krisztina’s Keuze 2. Nu creëert Sabine Molenaar haar derde solo: Almost Alive.

We worden elke dag blootgesteld aan een spervuur aan informatie en indrukken. Maar soms zou je die niet aflatende, pulserende stroom prikkels stop willen zetten. Al is het maar voor even. Weer op adem komen en je eigen hartslag terug voelen. Dus druk je de pauzeknop in en sluit je je ogen en oren. Om er dan achter te komen dat er ook aan de binnenkant van je oogleden beelden blijven verschijnen. Terwijl er in de holtes van je hoofd nog steeds flarden van geluiden en stemmen echoën. Wat zijn de gevolgen als je de turbulentie van het alledaagse de rug toekeert en een tijd- en grenzeloze wereld betreedt?

Sabine Molenaar onderzoekt wat er nodig is om de regie van je eigen leven in handen te houden. Ongekende lenigheid, hypnotiserend, plastisch, bevreemdend en visueel sterk: Almost Alive is een coproductie tussen Sandman en Kosmonaut die haast beeldende kunst te noemen is.

www.kosmonautproduction.org

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?