sluit

SHIFFT & Jasper van Luijk & Christiaan Yav

Shot
#aanboduithetoosten
#crossover
#hoeoverleefik
#jongehonden
Language No Problem

De dynamische foto-choreografie met jazzy soundtrack, SHOT, van regisseur Jasper van Luijk neemt je mee naar een wereld waar fotografie fysiek wordt.

Fotografie is overal. We zijn de online curators van ons visuele imago. Hoe beïnvloedt dat de wijze waarop we naar elkaar en onszelf kijken? SHOT toont een zoektocht naar onze verslaving aan de beeldcultuur. Wat zijn de grenzen van onze relatie met beeld? Wie heeft de macht over het beeld? Live fotografie en dans gaan met elkaar in dialoog in deze voorstelling over onze heftige beeldcultuur.

SHIFFT
SHIFFT is een cross-disciplinair dansgezelschap en creatieve hub in het hart van Utrecht. Het is een bevlogen, jonge organisatie met twee benen stevig in het nu, die kunstenaars en publiek willen inspireren, ontmoeten en ruimte bieden aan ontwikkeling.

shifftutrecht.com / #aanboduithetoosten #hoeoverleefik #crossover #jongehonden #languagenoproblem

  • Fotograaf Van der Meulen staat voor het eerst op het toneel en het is mooi om te zien hoe hij zich staande weet te houden. Is het meestal de taak van de fotograaf om onzichtbaar te zijn, nu moet hij juist ruimte innemen. Samen met Yav vormt hij een spannend duo.
    Theaterkrant
Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden