sluit

TG Greppel (21.00 uur)

Haan

Theatermaker Rik Luijmes keert zichzelf binnenste buiten en volgt het spoor naar de bron van zijn inspanningen om voor ‘vol’ aangezien te worden. Hij ontmoet de haan in zichzelf, de vechter, het mannetje,  de verleider, de slimmerik.

Een diep verlangen erbij te willen horen. Gerespecteerd te worden. Te voldoen aan de verwachtingen die je over jezelf hebt. We zijn er maar druk mee.

Luimens probeert meer te begrijpen van zijn beelden over mannelijkheid, hoe vrouwen dit beleven en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. Met autobiografisch materiaal, onderzoeksgegevens en gebeurtenissen uit de actualiteit voert TGGreppel je mee langs herkenbare gedachtes en overtuigingen.

Jan Flubacher (bas), Jaap Berends (gitaar) en Rik Luijmes (piano) spelen swingende funk en tedere nummers. Op lichte en speelse wijze nemen zij het publiek mee in hun zoektocht.

OVER TG GREPPEL
Met een optimistisch wereldbeeld onderzoekt TG Greppel de thema’s uit de actualiteit. Op speelse en muzikale wijze toont de groep het geworstel, de liefde, de tegenslagen en gedragspatronen. In de polariserende samenleving hechten zij aan nuancering en kleur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?