sluit

TG Greppel

HAAN

Beleef de voorstelling HAAN van TG Greppel. In HAAN ontmoet theatermaker Rik Luijmes de haan in zichzelf. Met een optimistisch wereldbeeld onderzoekt TG Greppel de thema’s uit de actualiteit.

Een diep verlangen erbij te willen horen. Gerespecteerd te worden. Te voldoen aan de verwachtingen die je over jezelf hebt. We zijn er maar druk mee. Theatermaker Rik Luijmes keert zichzelf binnenstebuiten en ontmoet de haan in zichzelf, de vechter, het mannetje, de verleider, de slimmerik. Hij probeert meer te begrijpen van zijn beelden over mannelijkheid, over hoe vrouwen dit beleven en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. TG Greppel voert je mee langs herkenbare gedachtes en overtuigingen. Jan Flubacher, Robert Siroen en Rik Luijmes spelen swingende funk en tedere nummers.

Over TG Greppel

TG Greppel maakt theater over de strijd van de mens om te leven en de poging er iets moois van te maken. Vanuit een optimistisch wereldbeeld onderzoeken we de problematieken en thema’s uit de actualiteit, zodat ons publiek zichzelf en zijn/haar omgeving herkent.
Op speelse en muzikale wijze tonen we het geworstel, de liefde, de tegenslagen en de gedragspatronen. Omdat wij in een steeds meer polariserende samenleving belang hechten aan nuancering en kleur.

Met dank aan Carolien Hamer, Bart van den Eynde, Anne de Loos, Louis van den Hengel en Ulrike Scholtes en aan de volgende bedrijven Atelier Da Vince (toga), NeonProducts (neontechniek).

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?