sluit

TG Greppel

HAAN

Met een optimistisch wereldbeeld onderzoekt TG Greppel de thema’s uit de actualiteit. In HAAN ontmoet theatermaker Rik Luijmes de haan in zichzelf.

Een diep verlangen erbij te willen horen. Gerespecteerd te worden. Te voldoen aan de verwachtingen die je over jezelf hebt. We zijn er maar druk mee. Theatermaker Rik Luijmes keert zichzelf binnenste buiten en volgt het spoor naar de bron van zijn inspanningen om voor ‘vol’ aangezien te worden. Hij ontmoet de haan in zichzelf, de vechter, het mannetje, de verleider, de slimmerik. Hij probeert meer te begrijpen van zijn beelden over mannelijkheid, over hoe vrouwen dit beleven en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.

Met autobiografisch materiaal, onderzoeksgegevens en gebeurtenissen uit de actualiteit voert TG Greppel je mee langs herkenbare gedachtes en overtuigingen. Jan Flubacher (bas), Jaap Berends (gitaar) en Rik Luijmes (piano) spelen swingende funk en tedere nummers. Op lichte en speelse wijze nemen zij het publiek mee in hun zoektocht.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?