sluit

Theater Rotterdam & Boogaerdt/ Vanderschoot & Touki Delphine

Botanical Wasteland
#crossover
#doordenkertje
#hoeoverleefik
#scifi
Language No Problem

Neem plaats in de felgroene proeftuin van Botanical Wasteland. Een futuristische biotoop vol plastic restafval en techno-puin, waarin de mens niet langer centraal staat. Zet je zintuigen wijd open en kijk wat er gebeurt.

De mens is met zijn destructieve gedrag zo ongeveer het slechtste wat onze planeet kon overkomen. Daarom houden theatermakers Boogaerdt/VanderSchoot en muziektheatergezelschap Touki Delphine een opwekkend pleidooi om onze relatie met de wereld radicaal te veranderen; een voorstel voor een nieuwe samenleving waarin vooral de ‘non-humans’ een stem krijgen en de mens niet langer centraal staat. In de felgroene proeftuin van Botanical Wasteland, een muzikale liveperformance en video-installatie ineen, is alles met elkaar verstrengeld en zijn de grenzen tussen natuur, technologie, lichaam en identiteit opgeheven.

theaterrotterdam.nl / #scifi #hoeoverleefik #doordenkertje #crossover #languagenoproblem

 • In het fantastische decor, die futuristische biotoop waar het publiek omheen zit en die een kunstwerk op zich mag heten, zijn alle grenzen tussen natuur en technologie opgeheven.
  De Volkskrant
 • Een fascinerend spektakel.
   De Groene Amsterdammer
  • Botanical Wasteland is een sinister toekomstvisioen, gebracht als een wellustig groeiende wereld. Die paradox maakt de voorstelling boeiend (…).
   NRC
  Attend

  De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

  Ja, graag!

  jouw voorkeur

  Aanmelden